Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit vegyek ennyi...

Szerintetek mit vegyek ennyi pénzből?

Figyelt kérdés

Szülinapomra kapok összesen 32000ft

és nem akarom elverni hanem étmegyünk szolnokra szerintetek miket vásároljak ti mit vennétek?? nekem már semmi ötletem:D

14/KL

2010. szept. 25. 22:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
50%
üjjbe pokerezni 100/200 cashre és told fel 50-60ig azt abbol vásárolhacc:D
2010. szept. 26. 13:45
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Én azt a pénzt most francia nyelvtanfolyamra költeném. :D

Nem tudom amúgy, elég sok pénz ahhoz hogyan csak úgy elbulizd...esetleg beújíthatsz pár jó ruhadarabot, vagy kipróbálhatsz olyasmit amit eddig soha: pl. elhívod anyukádat, vagy egy barátnődet gyógyfürdőbe vagy ilyesmi, esetleg koncertre.

2010. szept. 26. 15:18
 23/42 A kérdező kommentje:
Elkényesztetett vagy te Wellneselni se akarok mert arra minden télen van lehetőségem de köszönöm
2010. szept. 26. 17:04
 24/42 anonim ***** válasza:
50%

mekkora egy buta kislány...beképzelt vagy nem kicsit. azt vegyél amire szükséged van helyetted ezt senki nem tudja és senkit nem érdekel mennyi pénzt kaptál. Látszik hogy 14 vagy.

Hogy a kérdésedre válaszoljak: tedd el a pénz felét hogy ha valami megtetszik később meg tudd venni. Utána vegyél egy helyesirási szótárat meg valamilyen téli ruhát, kabit csizmát,esetleg valami jópofa sálat vagy kis csajos apróságokat, egy szép övet, ékszert.

22/L

2010. szept. 26. 17:19
 25/42 bumbi02 ***** válasza:
50%

előttem valaki jól írta, szerezted volna meg ezt a 32 ezret munkával, és jobban megbecsülnéd nem akarnád elbszni mindenre...

én spec minimálbérér dolgoztam diákként egy hónapot mindennap este 11kor értem haza hogy keressek pénzt. majd ha te is dolgozol érte nem lesznek ien hülye kérdéseid..

2010. szept. 26. 18:31
 26/42 A kérdező kommentje:
Hát én nem ilyen sz*r munkát fogok dolgozni-.-"
2010. szept. 26. 20:59
 27/42 anonim ***** válasza:
50%

ja te a sarkon fogsz állni 1 éven belül.

amúgy tudod mit, fogd meg, és töröld ki vele a piciny seg_ged ha apuci úgyis megvesz neked mindent. vagy add oda a rászorulóknak, ja hoppá benned nincs érző lélek. oké, akkor marad a budipapír.

2010. szept. 26. 21:34
 28/42 bumbi02 ***** válasza:
71%

és akkor mit fogsz dolgozni kis királylány?

azt hiszed majd felnősz és 18 évesen céget vezetsz.. vagy csak ugy hullik az öledbe a pénz? vagy apuci majd mindent megvesz?

nem sokkal vagyok idősebb nálad, mert 17 vagyok csak, viszont van arról fogalmam hogy mennyire nehéz megkeresni akár csak 30 ezer forintot is.. egész nyáron dolgoztam, 1 hónapot gyárban, 1 hónapot apámmal.. napi 10 órát...

és akkor mesélj nekem hogy te mit fogsz dolgozni...

és tudod sokkal jobban érzem magam hogy dolgoztam 2 hónapot azért a gitárér amit már 1 éve akartam, minthogy apámék adtak volna rápénzt h mennyé vedd meg.. mert igy meg tudom becsülni, viszont ott vagy te akinek van fölösbe 32 ezerforintja és nem tudja mire költeni ezérnépszavazást tart h mit vegyen sminket vagy ruhát..aztán felnősz, egyetem után (márha mész egyetemre) rájössz hogy bszki lakás kéne, autó kéne, gyereket nevelni kéne.. nemáá dolgozni kell... jelenleg 17 évesen étteremben dolgozok már most azért hogy lehessen jövöm.. te meg azt se tudod hova szórd a pénzt.. gratulálok.. még egy tipikus "apuci "kislánya..

2010. szept. 26. 21:41
 29/42 anonim ***** válasza:
25%

nem vagy elkényeztetett, de leszarozod a kétkezi munkát, ahelyett h becsülnéd azokat, akik megdolgoznak a pénzükért, és minden télen wellnesezel :D

Én azt tanácsolom, add a pénzt az árváknak, vagy a szegényeknek, nekik szükségük van rá, és tudják mit vennének belőle: kaját! Így tudnád legjobban felhasznélni a pénzt, hiszen semmire sincs szükséged

2010. szept. 26. 22:37
 30/42 A kérdező kommentje:
Én is dolgoztam a nyáron de ugy leszarom mint az állat lehet valakinek megkel nagyon dolgozni 30000 ft de nem mindenkinek sajnálom azokat akiknek igen de ez az ő hibájuk is szal enegm már nm érdekel
2010. szept. 27. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!