Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan oldjam meg, hogy ennyi...

Hogyan oldjam meg, hogy ennyi pénzből minél több cuccot tudjak venni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Szóval apukám kap utánam 20.000Ft iskolakezdési utalványt,nővérem után már nem kap és úgy gondolta hogy megfelezi,hogy ő is kapjon.Így van 10.000Ft amit rám költünk majd.Kellene 4-5felső(rövid és hosszú ujjú is),1-2hosszú nadrág,egy cipő tornaórára,egy topánka,egy tornacipő(nem az a nagyon olcsó sima fekete,hanem kicsit másabb,de nem tom milyet akarok),egy pulcsi.Ezek azok amik mindenképpen kellenek.A kínaiba is beszoktunk menni,szoktak jó cuccok lenni,de ott nem fogadják el az iskolakezdésit.

Hol tudnék Gyöngyösön jó cuccokat venni,ahol lehet iskolakezdésivel fizetni?(a skálán kívül,mert azt tudom hogy ott elfogadják és oda megyünk is majd.)

Előre is köszi a válaszokat!

14/L

2009. szept. 5. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

ennyi pénzből ha beledöglesz se veszel 4-5 polot, 1-2 nacit, tornacsukát, topánkát tornacipőt meg pulcsit.

ha nagyon nagyon olcso helyekre mész akkrsem.. ebből talán a 3 cipő se jönne ki, mégha olcso fajta is.. azt sajnos nemtudom, h gyöngyösön hol tudsz olcson vásárolni utalvánnyal, de előtte mindenképpen mérlegelj.. érd be 2 poloval, 1 gatyával... v nemtom. de ez kevés pláne erre..

2009. szept. 5. 10:34
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

10 000 forintért nem kapsz talán csak 1 gatyát és 1-2 kínai párezres cipőt.

a többit felejtsd el tízezer forintból. manapság ennyitől kezdődik egy gatya. egy póló egy pulcsi (kínais) kijön belőle. de te tényleg azt hitted, hogy ennyi pénzből ezeket mind meg tudod venni...??

2009. szept. 5. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudnal egy kis penzt is kerni a szuleidtol?
2009. szept. 5. 10:46
 4/11 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom gyöngyösön van e jeans club de ott egész jó pólók vannak ezer forintert is.pulcsi 2ezerert.ez ugye eddig 5ezer.tornacipő tescoban 2e(ne valogass).és még marad 3ezer a maradékból valamelyikre
2009. szept. 5. 10:53
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Igen tudom,hogy kevés az utalvány,de azt kihagytam,hogy van egy kis pénzem szóval tudunk hozzápózolni amennyi kell.(nekem van kb.5000,meg még anyumtól kérek pár ezret ha kell)
2009. szept. 5. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Lol, azért az kicsit erős, hogy 10k-nál kezdődik egy nadrág... ne legyünk már sznobok. Szóval minél többet akarsz venni akkor menj el turkálóba, menj el nagykerekbe (ahol van kisker kiszolgálás is, pl forgách utcánál van egy káprázat nevű, az persze nem gyöngyös).
2009. szept. 5. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Gyöngyöst nem ismerem, de, ha tudsz, gyere fel Pestre. Turiban iszonyat jó cuccokat kapsz 1-2000 Ft-ért! Pl Király utca 77.

Meg, ha tudsz, használd fel ezt a kupont, ami a H&M-be szól, és innen töltheted le:

[link]

2009. szept. 10. 13:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Kínaiban 500 ft-ért vannak farmernadrágok!
2010. máj. 9. 07:47
 9/11 anonim ***** válasza:

ne hallgass a többiekre, bár kissé megkésve írok, de 10000erből rengeteg cuccopt lehet venni, ha nem is mindent,amit felsoroltál

menj el a tescoba! én imádom az ottani cuccokat..van hogy jobbak, mint egy 4-5000 Ftos new yorkeres póló..:)

2010. aug. 23. 19:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Milyen kínaiban lehet 500Ft-ért farmert venni?

Én itt,Gyöngyösön voltam ma vagy 4 kínaiban.Legolcsóbban egy sima trapéz farmert láttam,nem volt rajta semmi extra és 3000Ft volt.

Az invázióban meg 2000-ért vettem egy tök jó farmert.

2010. aug. 23. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!