Lehetséges ennyi pénzből?
hát úgy ha még hozzáadod a dupláját... táskához meg inkább a végére még egy nullát. :D
Ilyeneket max használtan, de azoknak jó része hamis, azért meg sok viszont.
Vaterát nem ajánlanám. 50ezerből ha ügyes vagy, akkor jó kis cuccokat összetudsz kaparni. Hasonló összegekből szoktam én is gazdálkodni, csak mérlegelnem kell, amikor venni akarok valamit. Egy vagy két dolgot szeretnék ami egy táska vagy cipő+táska vagy több kisebb dolgot szeretnék.
Sajnos tényleg igaza van az előttem szólóknak, ez az összeg a LV-ból maximum egy kulcstartóra elég, de még lehet, hogy arra sem.. Burberryben tudnál venni egy balerinacipőt vagy gumicsizmát 52ezerért,esetleg övet 46ezerért ha már dizájnercuccot szeretnél. De ilyenkor érdemes belegondolni, hogy mennyire illene bele a ruhatáradba, tudnád e megfelelően párosítani. Egyébként a dizájnertáskák azok 120-150től kezdődnek a legkisebb és legszimplább darabok... Ha táska, akkor inkább Guess, nekem azok vannak, bár sok közülük nem eredeti bőr.. szóval egyesek szerint nemigen éri meg az árát. Ott már tudsz venni 35-40ért...De a Guess egyébként egy nem középkategóriás, de nem is elérhetetlen "luxust" is képviseli.. én ajánlom, hogy nézz körül ott. De a Zarában, Mangoban is vannak jobbfajta táskák. A Zara Woman részlegéről mondjuk tudsz olyan dolgokat vásárolni, amik már minőségibbek mint a TRF részlegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!