Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehetséges ennyi pénzből?

Lehetséges ennyi pénzből?

Figyelt kérdés
szóval:kapni fogok 50.000 ft-ot ruhára...Ebből tudok már igazán minőségi ruhát/táskát venni,v esélytelen??Prada,Gucci ilyesmire gondoltam...És ha igen,honnan???v ez még nevetséges összeg ilyen nívójú dolgokra???köszi a segítséget:)20/L
2012. febr. 3. 14:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Max. 1 ilyen ruhát tudsz venni. Inkább vegyél közép árkategóriásat: H&M, Levi's, Tally weil, GAP, C&A stb.
2012. febr. 3. 15:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom h max 1et lehet venni belőle...de levis mmárkájú nadrág stb...van már sok:)most különlegesebbet akarok:)esetleg vmi link(vatera stb kizárt )ahonnan rendelhetek?:)kösi előre is:))
2012. febr. 3. 15:18
 3/12 anonim ***** válasza:

hát úgy ha még hozzáadod a dupláját... táskához meg inkább a végére még egy nullát. :D

Ilyeneket max használtan, de azoknak jó része hamis, azért meg sok viszont.

2012. febr. 3. 16:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen,én is ettől tartottam:(
2012. febr. 3. 18:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem vateráról, ebay-ről ne vegyél, 99%, hogy hamis.
2012. febr. 3. 18:56
 6/12 A kérdező kommentje:
igen tudom h a vaterán nem igazán lehet eredetire bukkanni:(hamisítványt-legyen az bármilyen jó utánzat,azért ennyi pénzért nem vennék:)az megaciki...inkább legyen akkor pár H&Mes új cuccom mint pl.4500 ftos LV táskámXD
2012. febr. 4. 08:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Vaterát nem ajánlanám. 50ezerből ha ügyes vagy, akkor jó kis cuccokat összetudsz kaparni. Hasonló összegekből szoktam én is gazdálkodni, csak mérlegelnem kell, amikor venni akarok valamit. Egy vagy két dolgot szeretnék ami egy táska vagy cipő+táska vagy több kisebb dolgot szeretnék.

Sajnos tényleg igaza van az előttem szólóknak, ez az összeg a LV-ból maximum egy kulcstartóra elég, de még lehet, hogy arra sem.. Burberryben tudnál venni egy balerinacipőt vagy gumicsizmát 52ezerért,esetleg övet 46ezerért ha már dizájnercuccot szeretnél. De ilyenkor érdemes belegondolni, hogy mennyire illene bele a ruhatáradba, tudnád e megfelelően párosítani. Egyébként a dizájnertáskák azok 120-150től kezdődnek a legkisebb és legszimplább darabok... Ha táska, akkor inkább Guess, nekem azok vannak, bár sok közülük nem eredeti bőr.. szóval egyesek szerint nemigen éri meg az árát. Ott már tudsz venni 35-40ért...De a Guess egyébként egy nem középkategóriás, de nem is elérhetetlen "luxust" is képviseli.. én ajánlom, hogy nézz körül ott. De a Zarában, Mangoban is vannak jobbfajta táskák. A Zara Woman részlegéről mondjuk tudsz olyan dolgokat vásárolni, amik már minőségibbek mint a TRF részlegen.

2012. febr. 4. 18:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Kösi a segítséget...ismerem a guesst de sose tudtam belőni h ez mennyire jó márka...Mik a tapasztalataid vele??
2012. febr. 5. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, bár néha jellemzőek rájuk az elszállt árak.A pólóikat szeretem, tartósak és tök jól néznek ki, nem kopnak, nem esik le a flitter.Természetesen megfelelően kell őket mosni a címkés utasítás szerint. A táskákat is szeretem, mert dizájnosak, bár a mostani téli kollekcióban volt egy-két olyan amitől nem voltam úgy elragadtatva.Meg a legtöbbje nem bőr, így mérlegelnie kell az embernek megéri-e neki... Van egy bőrszandálom is, ami nagyon kényelmes :) Öveket is ott szoktam venni,az sajna nem mindig bőr..de jó minőségű.Én már fan vagyok , sajnos :/ :D A kiegészítőkből van ékszerem az sem kopik, bár csak bizsu, és most lettek drágábbak :S Van két órám, azokkal sem volt eddig semmi problémám.
2012. febr. 6. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Sugarbird, Amnesia, Mayo Chix, Keyo, én úgy tudom, magyar cégek, sőt, a Sugarbird magyar tervezésű is, és szép ruhákat árulnak, tuti nem jön szembe veled az utcán :)
2012. márc. 13. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!