Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Slampos vagyok? Segítség.

Slampos vagyok? Segítség.

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy már sokszor a szememre vetették,hogy nagyon slamposan nézek ki.Sosem voltam igazán nőies és bátor sem,hogy feltűnően nézzek ki,ennek meg van a maga oka,de most a gondom az,hogy szeretnék normálisan kinézni,csak kb halvány lila fingom sincs,hogy milyen az a stílus,ami passzol hozzám.Eddig próbáltam nőies felsőket választani,de igencsak mellényúltam hosszas keresgélés után a boltokban és nem nőies ruhákat vettem,hanem azok inkább cigányosan néztek ki.A nőiességtől egy kicsit irtózok,mert félek megmutatni magam,a hideg kiráz,amikor a vén f.szik megbámulnak.De ezekben az undorító göncökben,amiket magamra tudok aggatni,még ki is röhögnek,úgyhogy meg kéne valahogy változnom.Amúgy szoknyát is szeretnék hordani,de abban egyszerűen nem érzem magam biztonságban,pedig tetszik.Tehát...szeretnék normálisan kinézni,de fogalmam sincs,hogy hogy kezdjem el,mit kell nézni,mi passzol mihez,mi elegáns,mi slampos,hogy ne keverjem össze a nőieset a k.rvással...ezekről fogalmam sincsen,ez van,tudom,hogy ciki.Segítsetek!22l
2012. febr. 2. 14:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
20:47 lehet,nekem is el kéne mennem egy ilyenbe:D
2012. febr. 3. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, teljesen mindegy hogy hogyan nézel ki.Aki szeret ugyis a belsődet figyeli...De egyébként ha nem akarsz slamposan se meg k*rvásan se öltözni akkor ajánlom sima fekete csizma fekete cicanadrág, fekete hosszított kardigán, meg valami színes tunika/póló ami feldobja a feketét.De vigyázz hogy ne valami rikító szörnyűséget válassz;)remélem tudtam segíteni.Ja, és még elkezdhetsz nyakláncot is hordani ilyen hosszú csüngőset, az most nagy divat, de arra vigyázz hogy ne legyen túl feltűnő.Mondjuk egy hosszu ezüstös lánc meg rajta egy fekete/vagy amilyen a pólód színe medál.És a sál nagy divat még most... Remélem tudtam segíteni.:)
2012. febr. 4. 20:35
 13/13 A kérdező kommentje:
20:35 Nálad a pont:)Ez tetszik:)De tényleg,valahogy eltaláltad:)És remélem,hogy úgy van,ahogy mondtad,a belsőmért fognak szeretni.Valószínű,lehet,ezért sem láttam értelmét kiöltözni.De egy kis slampos szörnyecskét senki sem venne észre,úgyhogy sajnos muszáj,bár már mégsem sajnos,mert amit leírtál,szerintem illene hozzám.:)A hosszú nyakláncok tetszenek,de lehet,nekem egy kicsit kényelmetlen lenne.Egyszer mindent ki kell próbálni:DAmúgy a nyakláncokat és a karkötőket szeretem.Köszi a válaszod:)
2012. febr. 4. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!