Meg szoktad adni a tisztelet évnyitón, évzárón, vizsgán vagy slampos vagy?
Megadom, mindig is megadtam általános, és középiskolában is. Nyelvvizsgán is dacára a 30+ foknak.
29/F
kinek mi a slampos. egy fekete farmert és egy inget is fel lehet venni úgy, hogy elegáns legyen, de egy öltönyben is lehet az ember rosszul öltözött.
a mi osztályfőnökünk sajnos elég konzervatív. 6-osztályos tagozaton vagyok, már 7-től öltönyt követelt. csak 9-ben engedelmeskedtem :D
nyelvvizsgára, előrehozott érettségire kiöltöznék amúgy is.
Igen, mindig kiöltözök. Ofő el is várja. Egyszer egy srác öltönyben jött, csak épp nyakkendő nem volt rajta. Olyan leszidást kapott, hogy kb 20 percen át ez volt a téma. Meg is tanulta a leckét.. ;)
16/L
A mi iskolánkban nem szokás. Elvileg kellene de a diákok 90%-a nem öltözik ki és a tanárok nem szólnak érte.
amikor idejöttem akkor fehér ingbe meg fekete nadrágba mentem évnyitóra de az osztályból kb 5-en öltöztünk így.
A mostani évnyitón az osztályból senki se öltözött ki. Szinte csak az új diákok jöttek ünneplőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!