Olyan slampos mellettem. Miért nem igyekszik egy kicsit jobban?
barátomról van szó aki jó pár évvel idősebb nálam (36). Én fiatal nőként sokat foglalkozok a külsőmmel, talán többet is mint kellene, de őt egyszerűen nem érdeklik ezek a dolgok. Úgy gondolja elég ha a legtöbb helyre melegítőben jön, csak éttermekbe vesz normálisabb göncöt. Hülyén érzem magam mellette sokszor, mert túlöltözöttnek tűnök, közben csak ő alul öltözött. nem vagyok az a nevelgetős típus (meg egy ennyi idős pasit már nem is nagyon lehet szerintem) ezért inkább alig megyek vele már valahova.
lehet rossz választás volt, de egy szakítás után mentem bele ebbe a kapcsolatba és benne ragadtam, de kezd kicsit frusztrálni ez a dolog, hogy alig tudok vele mutatkozni. Miért nem ad kicsit jobban magára, ha látja hogy én is feltudok öltözni ha elmegyünk? 25N
Ezt már megemlítetted neki is vagy csak itt panaszkodsz?
Döntsd el, hogy kell-e neked ez a kapcsolat vagy sem!
"lehet rossz választás volt, de egy szakítás után mentem bele ebbe a kapcsolatba és benne ragadtam, de kezd kicsit frusztrálni ez a dolog, hogy alig tudok vele mutatkozni."
Szerintem ezt a mondatodat olvasd újra és gondolkodj el. Szerintem ez a kapcsolat már akkor halálra ítéltetett:-S
Az nem nevelgetés, ha elmondod neki, hogy mire vágysz. Neki valószínű nem tűnik fel és nincs vele problémája.
A szavaidból viszont azt érzem, hogy Neked nem ér annyit ez a kapcsolat, hogy tegyél érte.
Át kéne gondolnod, hogy miért vagy vele...
Eleve az volt a legostobább, hogy szakítás után nem sokkal belementél egy új kapcsolatba. Még szép, hogy képtelen vagy elfogadni a másikat, hiszen nem heverted ki teljesen az előzőt. Itt inkább a jelenlegi pasinak lenni mit felróni neked, az a nagy büdös helyzet: kihúzókapcsolatnak használsz valakit, aki nyilván jobbat érdemel mint egy egyelőre feldolgozatlan szakítástól lelki sérült nőt. Egyébként ha igazán szeretnéd, a szakadt melegítőjét is imádnád rajta.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!