Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki adna tanácsot?

Valaki adna tanácsot?

Figyelt kérdés

[link]

Most kaptam ezt a ruhát, ami tetszik, de nem tudom, mit kezdjek vele. Nem tudom elképzelni, mivel vegyem fel, hova? Aki jártas ebben, segítene? :)

2012. jan. 16. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:

ez nagyonaranyos!*-*

hordhatod:

-ha mostanában szeretnéd felvenni akkor vastag fekete harisnyával+elegánsabb picit magas magassarkúval,valami színes,valami vidámabb karkötővel,nyaklánccal

-ha még ráér akkor tavasszal ugyanúgy cuki vidám kiegészítőkkel,magssarkúval vagy balerina cipővel

-ha nem akarsz ennyi kiegészítőt(nem szereted/nincs és nem akarsz csak ehhez venni)akkor elég egy olyan színű hajpánt mint a ruhán a masni,vagy egy olyan színű masnis hajcsatt

2012. jan. 16. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Add nekem:-) Érdemes olyan színű dolgokkal párosítani mint amilyen színek a ruhán vannak.Például egy piros cipővel nagyon dögösen fog állni. Ez simán lehet bulis szerelés, csak egy piros masni kell a hajadba vagy egy karkötő esetleg pici fülbevaló, de vehetsz fehéret is hozzá, azzal is jó. Ez egy aranyos ruha, tehát ne használj túl sok kiegészítőt mert nem lesz szép az összhatás, hagyd hogy a ruha érvényesüljön.
2012. jan. 16. 23:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, örülök, mert nagyon sok jó ötletet adtatok :) Azért tettem fel a kérdést, mert nem konyítok a divathoz, és tudom, hogy "túlöltöztem" volna a ruhát, amit nem szeretnék, mert nagyon tetszik. :D
2012. jan. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!