Aki már használta/ használja adna nekem tanácsot, egy szempillaspirállal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szóval,ma megvettem egy maybelline volume express colossal szempillaspirálT,és egyelőre nagyon nem tetszik. Sokan tanácsolták,hogy nagyon jó,és szép pillákat csinál,de nekem nem nagyon jön be. Nem a pillákkal van a gond,mert tényleg szépeket csinál,csak egyszerűen nem tudom leszedni a pilláimról. (az enyém amúgy vízálló) picit összekentem véletlenül az egyik ujjam végét,és allig jön le arról is a festék. Úgyhogy ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni,hogy hogyan lehet leszedni a festéket( mert én elalvás előtt mindig lemosom magamról,és ezt elég nehézkésen lehet) olyanoktól akik ezt használják,használták. köszönöm előre is :)2010. ápr. 22. 17:29
3/10 A kérdező kommentje:
nekem nem!
2010. ápr. 22. 17:32
4/10 anonim válasza:
nekem is ugyan ilyenem van és lejön vízzel. :D
5/10 A kérdező kommentje:
vízálló a tiéd?
2010. ápr. 22. 17:55
6/10 anonim válasza:
Hmm, a vízálló a másik, amin zöldes kék írás van!
És próbáld sminklemosóval. :-)
M-17L
7/10 anonim válasza:
nekem simán lejön a nivea sminklemosóval, ami vízálló sminkre van kitalálva :) de kipróbálhatod extra szűz oliva olajos vattakoronggal is.
8/10 anonim válasza:
szia!
nekem a balea-s vizálló szemhéjfestéklemosó lehozza simán.
dm-ben kapható,kb 600 ft körül van
9/10 anonim válasza:
szia, én nem sminklemosót használok, hanem testápolót (sokkal jobb mint a sminklemosó), és ugyanilyen szempillaspirálom van :)
10/10 anonim válasza:
Én nem találom jobbnak a testápolót, sőt a krémes álalgú sminklemosót sem, mert a viz alaú lefolyik, de az ilyesmik meg ottragadnak és irritálhatjáka szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!