Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lányok felvesztek fürdőru...

Duci lányok felvesztek fürdőruhát?

Figyelt kérdés

Mindig küzdöttem a súlyommal ezért már vagy 10 éve nem volt rajtam fürdőruha.

Sajnos akkor is belém beszélték, hogy dagi vagyok amikor csak 75 kg voltam most meg még 10 rámjött. Én úgy vagyok vele, hogy csak az vegyen fel fürdőruhát akinek olyan az alakja és így a 85 kg nem épp az a kategória.

Sajnos így a strandos, aquaparkos , termálfürdős programok kiesnek mindig.

A kolleganőm szerint hülye vagyok, hogy nem veszem fel, mert így sajnos a párommal sem tudunk menni semmilyen fürdős helyre.

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. máj. 26. 12:40
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szerintem is nyugodtan vedd fel..vannak sokkal durvább alkatú nők...és nem hinném hogy van mit takargatni...sokfiú nem szereti az ilyen 50-60kgos lányokat... (sokan mondták nekem)

én sem vagyok vékony d emár nem érdekel..: így érzem magamat jól... 167cm és 60kg... :D...de engem se érdekel már ...:]

ÉS MI AZ HOGY NEM MÉZ ILYN HELYEKRE?:o....mennyél nyugodtan :..nem hinném hogy van mit szégyellned..amúgy meg ha ennyire zavar, lehet venni olyan egyberészes fürdőruhát ami összenyomja a hasadat :)

16/L

2010. júl. 7. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!