Duci lányok felvesztek fürdőruhát?
Mindig küzdöttem a súlyommal ezért már vagy 10 éve nem volt rajtam fürdőruha.
Sajnos akkor is belém beszélték, hogy dagi vagyok amikor csak 75 kg voltam most meg még 10 rámjött. Én úgy vagyok vele, hogy csak az vegyen fel fürdőruhát akinek olyan az alakja és így a 85 kg nem épp az a kategória.
Sajnos így a strandos, aquaparkos , termálfürdős programok kiesnek mindig.
A kolleganőm szerint hülye vagyok, hogy nem veszem fel, mert így sajnos a párommal sem tudunk menni semmilyen fürdős helyre.
Ti hogy vagytok ezzel?
Annyira jó olvasni, hogy ilyen könnyen veszitek :O)
Habár ha jobban belegondolok már 1 éve nem álltam mérlegre, lehet hogy az a 85már jóval több :$
Előszőr probálok megbarátkozni a fürdőrucival, utána megveszem... lehet előbb utóbb még meg is szeretem :O)
vegyél sötétszínűt és semmi esetre se csíkosat vagy pöttyöset
ha mindenki így gondolkodna mint te akkor kevesen járnának strandra!:)én is duci vagyok 165 cm és 65 kg 16/l
miért ez jobb? [link]
szerintem nem
na de van aki azért ír ide mert nem mer strandra menni ugyanis nincs melle20 vag 25 évesen
a strandokon sok féle ember megtalélható
alacsony magas duci vékony formás túl vékony kis mellű nagy mellű izmos stb...mindenki ugyan azért megy
SZÓRAKOZNI
93 kg és szépség királynő volt
uhhh no comment!
Szépségkirálynő 93 kg-osan? pf....a duci kategoriában..
Aki kövér fogyjon le.. ennyi!
Röviden tömören!
Hali
A nővérem soha nem volt vékony, mégis simán felvette a bikinit...akinek nem tetszik, ne nézze!
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!