Duci lányok felvesztek fürdőruhát?
Mindig küzdöttem a súlyommal ezért már vagy 10 éve nem volt rajtam fürdőruha.
Sajnos akkor is belém beszélték, hogy dagi vagyok amikor csak 75 kg voltam most meg még 10 rámjött. Én úgy vagyok vele, hogy csak az vegyen fel fürdőruhát akinek olyan az alakja és így a 85 kg nem épp az a kategória.
Sajnos így a strandos, aquaparkos , termálfürdős programok kiesnek mindig.
A kolleganőm szerint hülye vagyok, hogy nem veszem fel, mert így sajnos a párommal sem tudunk menni semmilyen fürdős helyre.
Ti hogy vagytok ezzel?
Nyugodtan vedd fel! Ennyi kilóval én is felvettem, most már nem, mert sajnos több vagyok :( :s ha megint annyi leszek tuti felveszem, mert nagyon hiányzik a medencézés.
Nagyon nagy élményekből maradsz ki, ne érdekeljen ha néznek az emberek. Ahová mentek senki nem ismer ott, ráadásul nem leszel kisminkelve vizes lesz a hajad stb meg se ismernek! Vegyél fel egy nagy kalapot vagy napszemüveget is. Strandkendőt is köthetsz a derekadra vagy amikor kijössz a vízből tekerj magad köré törölközőt.
Nyugodtan menj strandra én is elmentem ennyi kilóval és sosem szóltak be semmit és még olyan is volt, hogy a pasik odajöttek hozzám ismerkedni.
Én se akartam elhinni, hogy jó lesz. De tényleg az volt. Az elején nehéz, kimenni fürdőruhában és kellemetlen, de gyorsan bemész a vízbe és kész.
Vannak nálad jóval ducibb nők mégis felvesznek akár bikinit is. Nyugodtan menj el. Ha valaki tesz is megjegyzést ne foglalkozz vele, vagy majd a párod elküldi őt melegebb éghajlatra. De mondom, nekem sosem szólt senki sehol, pedig voltak ám rajtam hurkák akkor is. És tele vagyok csíkokkal is.
Szórakozz jól! :)
Aranyosak vagytok!
Sajnos az az érzés, amit nem tud leküzdeni az ember, hogy te jó isten mindenki engem néz.
A párom előtt nem kellemetlen viszon folyton attól tartanék, hogy mit gondolnak "milyen kövér nője van".
A fürdőruha még takarna is viszont sajnos narancsbőröm is van rendesen főleg comb és térd között meg hát a fenekem...
Próbálom leküzdeni magamban, mert tényleg annyi élémnyfürődbe szívesen elmennék...
Lehet ráveszem magam és felpróbálok egy fürdőrucit..
Nehogy emiatt megfoszd magad a víz nyújtotta élményektől!!
amiről már valaki írt, a topszerű felsőrészből, bugyiból meg melltartóból álló fürdőruhát tankininek hívják, és pont ideális a túlsúlyosabb alkatra, és nagyon divatos. a túlsúlyod miatt tényleg nem érdemes otthon főnöd a 4 fal közt.
jó fürdőzést!
Szia!!!
én 175cm vagyok és kb 85-90 kg(szerencsére nem nézek ki annyinak, inkább a csontom a nehéz, de azért mindenhol van rajtam mit fogni) én úgy gondolkozok az ilyenekről, hogy ha engem nem zavar miért ne vennék fel fürdőruhát(persze olyat ami jól áll, sokáig is tart mire megtalálom a tökéleteset), de mivel imádom a strandot így kétségtelen hogy felveszem:D.....egyébként meg ha elmész egy nagy strandra(Bp,Hajdúszoboszló,Debrecen stb...)ott van több ezer ember, hidd el nem fognak rád ferde szemmel nézni, és azt is elhiheted, hogy vannak tőled(tőlünk) sokkal furcsább emberek is... szóval szerintem nyugodtan vegyél fürdőruhát...
Szia!
Szerintem nyugodtan felvehetsz! Egy csomó fazon van, sé szerintem egyáltalán nem néznének ki, érezd magad jól és merj adni magadra! Ha valaki külső alapján ítél meg valakit az ostoba. Én sajna nem járok veled egy cipőben, rémesen sovány vagyok és van egy két hibám, de ez egy cseppet sem érdekel, mert aki ismer és elfogad azok ilyenre nem figyelnek fel!
Szia!
Bárcsak annyi kiló lennék, mint TE :)
Én 95-97 kg vagyok, és nyár közepén megyek egy 15-20 fős baráti társasággal nyaralni, és naná, hogy fogok fürdőrucit viselni.
Én úgy vagyok vele, hogy mindenki látja, hogy nem vagyok vékony, így akkor sem lesz nagy meglepetés, ha fürdőruhában látnak...
Meg aztán nehogy már idegen emberek miatt ne menj el jó vizes helyekre.
Én ennyi kilóval vígan pasizom jobbra-balra, meg bulizom és nagyon ritkán érzem azt, hogy húú fogyni kéne.Sajna ez a vesztem, hogy még így is szépnek és csiosnak látom magam...ami amúgy jó, de így nem érzem, hogy rossz irányba haladok és a végén ki tudja hány kiló leszek?:(
Na az már ilyesztő...
De neked még semmi okod nincs aggodalomra!!!
Nyugodtan strandolj!!Hidd el, a kisugárzás számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!