Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj ha fiú létemre rengeteget...

Baj ha fiú létemre rengeteget törődök magammal? Folyton divat blogokat nézek, minden pénzemet ruhákra költöm?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy olyan babaarcú divatember, a külföldi divat nagyon bejön. Tehát amiket lookbookon láthattok pl. Folyton ilyen oldalakat nézegetek, minden pénzemből ruhát veszek. Nyári munkán is voltam és amint megkaptam a fizetéseimet, rögtön mentem ruhát venni. Ez normális vagy függök a divattól?

16F

2012. jan. 1. 22:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

A megjelenés fontos, ez igaz, de hogy valakinek ez tegye ki az egész napját, az azért túlzás.

Komplexus alatt azt értem, hogy talán önértékelési zavaraid vannak és éppen ezt próbálod ellensúlyozni.

De mivel nem ismerlek, nem tudhatom.:-)

Tudod a környezet felé ez nem pozitív jelzés. A kiskamasz lányok meg...hmm...nem mérvadóak.

Ez a fajta "piperkőc" viselkedés sok kellemetlen percet szerezhet még neked.

Nem gondolom, hogy abnormális, mert még gyerek vagy, a te korodban ez normális is lehet, hiszen pont abban a korban vagy, amikor fel akarod hívni magadra a figyelmet, de ha idővel nem halványodik, akkor ebből lehetnek gondok!

Képzeld csak el, ha ruhákra megy el a pénzed a rezsi vagy a gyerek ebédbefizetése helyett:-)

Írták mások is, hogy meg kell tanulnod egészségesen beosztani a pénzt. Ha magadat kell majd ellátnod családostól, akkor ennek óhatatlanul a háttérbe kell szorulnia.

Persze ha megnyered a lottóötöst, akkor költhetsz magadra bátran.:-)

2012. jan. 2. 15:41
 32/36 A kérdező kommentje:
Elég érett vagyok, hogy láthassam ezeket a dolgokat. Tisztában vagyok vele, nem hiába tanulok keményen.
2012. jan. 2. 15:59
 33/36 anonim ***** válasza:

Igen, de még csak 16 éves vagy. Hidd el, egészen más, amikor a saját keresetedből kell mindent kigazdálkodni. Bármennyire is érettnek tartod magad, nincs még ilyen irányú tapasztalatod. Amikor oda jutsz, akkor valószínűleg magadtól is elkezdesz kevesebbet költeni a ruházkodásra (mert nem lesz más választásod). No, ha akkor is tragikusnak éled meg, akkor van baj. De nem lesz az. Még rengeteget fogsz változni.

Egyébként meg most van itt az ideje, hogy élvezd a dolgot!:-)

2012. jan. 2. 16:07
 34/36 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy fogok még változni. 1 évvel ezelőtt is teljesen más voltam. : D
2012. jan. 2. 16:18
 35/36 anonim ***** válasza:

Csak azért mondom, mert én is voltam 16 éves, és a srácaim is ennyi idősek most.:-)

Hidd el, pénzkérdésben nem az életkor számít, hanem a nagybetűs tapasztalat.

2012. jan. 2. 16:23
 36/36 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól nézel ki :) Imádom ezt a stílust, én is szeretem a lookbookot nézegetni. És nem hiszem, hogy 16 évesen ez ne lenne normális :))

20/L

2012. márc. 15. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!