Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat a rózsaszín ing pasiknál?

Divat a rózsaszín ing pasiknál?

Figyelt kérdés

Karácsonyra kaptam egy halvány rózsaszín kockás Abercrombie & Fitch inget. Az ing halvány rózsaszín, és vékony fekete csíkok vannak rajta. Kockás, nem egyszínű rózsaszín. Ilyesmi, de halványabb a színe és nem fehér csíkos hanem fekete kockás.

[link]

Nekem annyira nem tetszik, de azt mondja tesóm, hogy tök jó és divatos. Hát én nem tudom…

27/F vagyok

2012. jan. 1. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Jah ilyen selyem fiúknak divatos! De ha neked erősebb a testalkatod akkor kicsit vicces lenne ez a rózsaszín ing rajtad, meg hát inkább vagy egy kis meleg beütése ha csávón van!
2012. jan. 1. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
ebben a fehér csíkosban még elmegy, de fekete és kockás?! azt valahogy nem tudom elképzelni..
2012. jan. 1. 16:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még tökre okés. Én a sima rózsaszínt nem bírom elviselni. Amúgy van akinek jól áll... :D És nem kell ahhoz selyemfiúnak lenni
2012. jan. 1. 16:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyok egy selyemfiús típus. 180/68 vagyok Nem szoktam köldökig kigombolva aranylánccal hordani az ingeket. Órán kívül semmilyen ékszer nem hordok sose.

Nem olyan inget kaptam mint amilyet linkeltem, csak hasonlót. Ahogy mondtam világosabb a színe és nem csíkos hanem kockás. Kb 1x1cmes kockák vannak rajta. Ja és a csíkok amik a kockákat alkotják nem feketék, hanem sötét kékek (most meg néztem jobban Sorry!), és vékonyak. Vékony 1mm sötétkék csíkok alkotják a kockákat.

Inkább erre hasonlít a színe.

[link]

2012. jan. 1. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Homáros
2012. jan. 1. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy igényesen felöltve a rózsaszín is állhat jól valakin.
2012. jan. 1. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Megértelek, ha nem tetszik, szerintem a rózsaszín lányszín, amióta csak létezik, de ti tudjátok. Mindenesetre, ha nem érzed benne jól magad, ne hord, tök mindegy, hogy divatos e vagy sem.
2012. jan. 1. 18:52
 8/10 anonim ***** válasza:
SAJNOS AZ...
2012. jan. 1. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha te jól érzed magad benne, tetszik a színe, és tudod viselni is akkor hord, ha csak más miatt veszed fel, akkor nem fogod túl sokszor hordani. Esetleg vedd fel, egy rövid útra, hogy szokd a színét, vagy vedd fel pulcsi alá, hogy kilógjon a gallérja, egy próbát megér.
2012. jan. 1. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
72%
A rózsa szín olyan szép meleg szín.
2013. okt. 12. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!