Rózsaszín póló egy fiún?
Figyelt kérdés
meleg vagy alfahím?
kinek tetszik?
ki mit gondol?
2011. dec. 28. 18:08
2/20 anonim válasza:
Hordd csak nyugodtan, SP-nek is ilyen van! :))
3/20 anonim válasza:
Lehet hogy sp-nek ilyen van, de ő ugyanolyan csúnya rózsaszín pólóban mint feketeében. az előttem szólónak pedig nem is mondok semmit.
ha jól öltözöl akkor belefér
4/20 anonim válasza:
igen, stílus kérdése valakinek kifejezetten jól áll alakinek meg nagyon nem.
5/20 anonim válasza:
hát ma már ez a divat.. de elég gusztustalan, nem állnék le egy ilyennel, csak ha annyira fullos lenne:))
7/20 anonim válasza:
Én imádom a pasikon a rózsaszínt, mint pólónál mint ingnél! Igenis állhat jól pasinak,férfias és egyáltalán nem b..zis meg semmi ilyen. Szerintem egy csaj sincs akinek nem tetszik. Az olyan fiú aki meg rögtön úgy vélekedik hogy fúj b*zis stb. szerintem elég butus, mert eddig akiket kérdeztem csajokat mindenkinek bejön (beleértve engem is)
8/20 anonim válasza:
Max nyáron a rövidkagya mellé egy galléros rózsaszín póló. Amilyet a szörfösök is hordanak. De csőgatyához és színes cipőhöz egy szk rózsaszín poló az full homlesz.
9/20 anonim válasza:
Fú, én nagyon utálom. A barátom kifejezetten szereti, egész kollekciója van rózsaszín cuccokból, de külön megkértem, hogy ha együtt megyünk vhova, ne abban jöjjön. Múltkor elfelejtette, olyanban jött át, ráoltottam a villanyt, hogy ne lássam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!