Rózsaszín póló egy fiún?
Figyelt kérdés
meleg vagy alfahím?
kinek tetszik?
ki mit gondol?
2011. dec. 28. 18:08
11/20 anonim válasza:
ebből is látszik,hogy egy meleg divattervező rózsaszinben jár és közli,hogy ez az uj divat a majmok meg utánozzák.
lassan necc harisnyát is huznak mert az lesz a divat.
ezt mondják majd a viva tv-n a stylist-ek.
aztán a smink is divat lesz.
meg a magassarkú.
és nem értik az emberek miért van ennyi B@uzi.
12/20 anonim válasza:
Utolsó: Jézusom, te mennyire buta vagy!
15/20 anonim válasza:
Egy meleg alfahím, szerintem. De a hatást bőr tányérsapkával, és flitteres cicanadrággal még fokozhatja, meg egy rózsaszín sállal, vagy boával.
17/20 anonim válasza:
nekem tetszik:) De csak ha jól áll, személyiség is kell hozzá:)
15/L
18/20 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek, személyiségtől függ, amúgy miért ne ? Mi akadályoz meg ? Ha te jól érzed magad benne, akkor minek parázol rajta ? No panic ! Nyugodtan hord, ha jól esik ! Tényleg nem a szin határoz, hanem h ki viseli ! Amúgy ha illik neked, akár még be is jönnél nálam ! ... :D
19/20 anonim válasza:
Szerintem csak az igazi férfiak hordhatnak rózsaszínt, akiknek ez nem von le semmit sem a férfiasságukból. Csak ők nem akarnak.
20/20 anonim válasza:
jaj istenem... nemtom még hányszor kell elmagyarázni ezt a tévhitet embereknek hogy attól nem változik meg egy ember nemi identitása meg hogy kikhez vonzódik hogy egy bizonyos színű pólót vesz fel....
a kérdésre a válasz meg: ennyiből nem lehet meghatározni
nekem mondjuk az ing jobban tetszik mint a póló ha rózsaszí...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!