Baj ha fiú létemre rengeteget törődök magammal? Folyton divat blogokat nézek, minden pénzemet ruhákra költöm?
Nem vagyok egy olyan babaarcú divatember, a külföldi divat nagyon bejön. Tehát amiket lookbookon láthattok pl. Folyton ilyen oldalakat nézegetek, minden pénzemből ruhát veszek. Nyári munkán is voltam és amint megkaptam a fizetéseimet, rögtön mentem ruhát venni. Ez normális vagy függök a divattól?
16F
Az, hogy egy pasi törődik magával, még nem baj. Nem feltétlenül neveznélek metroszexuálisnak. A gond akkor van, ha minden pénzed erre megy el. Most még nagyon fiatal vagy, nyilván magadra költöd a kereseted. A gáz akkor jön el, ha nem fogod tudni megtalálni az egyensúlyt a külsődre és az egyebekre költött pénz között.
Nálam az a pasi, aki inkább éhezik és nem fizet számlákat, csak a megjelenésére költeni tudjon, az repül.
ma 08:56:
Barátnőm átlagosan öltözködik, elég fiús. Viszont nem baj, nagyon szeretem. : )
Nem szeretem az ilyesmit, ezt az öltözéket, de látszik, hogy van érzéked hozzá.
Ember, baromi jól nézel ki, csak a tágesz szúrja a szememet.
És leglább 20-nak kinézel.
Az a tény, hogy itt is ezzel foglalkozol, képeket teszel fel és véleményezteted is azt mutatja, hogy megszállottja vagy a saját külsődnek.
Nem mondom, hogy ez beteg dolog, de a barátaidnak (főleg a barátnődnek) nagyon zavaróvá válhat.
És most nem a pénzre gondolok!!
Most vagy kompenzálsz valami komplexust, vagy tényleg ilyen furcsa vagy.
A jólápoltság azért nem azonos a divatfüggéssel!!!
Nem tudom, hogy miért, de fontosnak tartom a megjelenést a stílust és azt is ami mögötte van.
Igazából nem hiszem, hogy lennének komlexusaim, hiszen a lányokkal és fiúkkal abszolút kijövök. Nincs olyan, ami indokolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!