Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj ha fiú létemre rengeteget...

Baj ha fiú létemre rengeteget törődök magammal? Folyton divat blogokat nézek, minden pénzemet ruhákra költöm?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy olyan babaarcú divatember, a külföldi divat nagyon bejön. Tehát amiket lookbookon láthattok pl. Folyton ilyen oldalakat nézegetek, minden pénzemből ruhát veszek. Nyári munkán is voltam és amint megkaptam a fizetéseimet, rögtön mentem ruhát venni. Ez normális vagy függök a divattól?

16F

2012. jan. 1. 22:03
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Az, hogy egy pasi törődik magával, még nem baj. Nem feltétlenül neveznélek metroszexuálisnak. A gond akkor van, ha minden pénzed erre megy el. Most még nagyon fiatal vagy, nyilván magadra költöd a kereseted. A gáz akkor jön el, ha nem fogod tudni megtalálni az egyensúlyt a külsődre és az egyebekre költött pénz között.

Nálam az a pasi, aki inkább éhezik és nem fizet számlákat, csak a megjelenésére költeni tudjon, az repül.

2012. jan. 2. 11:33
 22/36 A kérdező kommentje:

ma 08:56:

Barátnőm átlagosan öltözködik, elég fiús. Viszont nem baj, nagyon szeretem. : )

2012. jan. 2. 12:26
 23/36 anonim ***** válasza:
Szerintem azert nem egy hatalmas gond, mert meg fiatal vagy es gondolom meg nincsen csaladod akiket el kene tartanod. Ezert nem gond, de próbalj meg mas dolgokkal is foglalkozni a divaton kívül, mert ez így nincs rendjen. En lany vagyok es en is szinte minden penzem ruhakra meg tarsaira koltom, de nekem mar rengeteg cimkes ruha van a szekrenyemben vagy emiket maximum egyszer viseltem. Engem ezen kivul nagyon sok minden erdekel es ezekre is koltok. Meg kell talalni az arany kozeputat, de nem kell aggodnod. Nincs nagy sot kis baj sem ;)
2012. jan. 2. 12:30
 24/36 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az ilyesmit, ezt az öltözéket, de látszik, hogy van érzéked hozzá.

Ember, baromi jól nézel ki, csak a tágesz szúrja a szememet.

És leglább 20-nak kinézel.

2012. jan. 2. 12:38
 25/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm. : )
2012. jan. 2. 12:55
 26/36 anonim ***** válasza:
A fiúk tágítótól undorodom, de hihetetlen stílusod van :D Nagyon tetszik. Nekem úgymond nem a "tetszik" kategóriába esel ennek ellenére tuti megnéznélek az utcán :D A 3. képed nagyon tetszik :)
2012. jan. 2. 14:42
 27/36 anonim ***** válasza:
Ja és mosolyoghatnál is :D
2012. jan. 2. 14:43
 28/36 A kérdező kommentje:
Köszi. :D
2012. jan. 2. 14:53
 29/36 anonim ***** válasza:

Az a tény, hogy itt is ezzel foglalkozol, képeket teszel fel és véleményezteted is azt mutatja, hogy megszállottja vagy a saját külsődnek.

Nem mondom, hogy ez beteg dolog, de a barátaidnak (főleg a barátnődnek) nagyon zavaróvá válhat.

És most nem a pénzre gondolok!!

Most vagy kompenzálsz valami komplexust, vagy tényleg ilyen furcsa vagy.

A jólápoltság azért nem azonos a divatfüggéssel!!!

2012. jan. 2. 15:22
 30/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy miért, de fontosnak tartom a megjelenést a stílust és azt is ami mögötte van.

Igazából nem hiszem, hogy lennének komlexusaim, hiszen a lányokkal és fiúkkal abszolút kijövök. Nincs olyan, ami indokolná.

2012. jan. 2. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!