Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Heni1204 kérdése:

Mi a véleményetek erről a csizmáról? Mihez lehet felvenni? Egyberuhához elképzelhető? Linkeket is kérnék, ha lehet.

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 28. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem rossz.. de egyberuhához kicsit furcsa lenne.. inkább farmerhez vedd fel, vagy vmi sportosabb, vagy vadabb szoknyához..
2011. dec. 28. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik,meg amúgy se fogja sokáig bírni,gumi talpa van.
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem ezt inkabb nadraggal.... nekem nemigazan jon be :|
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Húúú nagyon klassz ez a csizma. Imádom az ilyen vadabb vagányabb cuccokat. :-) Hol lehet ilyet venni??? Nekem nagyon bejön.

Szerintem ilyenekkel kombináld: [link]

2011. dec. 28. 20:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelőnek:

Köszi szépen :) Hát küldök egy linket,de ez szerbiai cég,szóval..

[link]

2011. dec. 28. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Értem. Hátha találok egyszer valami jót. Mondjuk nekem ez az álmom:

[link]

:-)

Most próbálom egy kicsit átrendezni a ruhatáramat. Kicsit nőiesebb vonalra kellene terelnem a rockerséget... :-)

2011. dec. 29. 23:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez a cipő sem semmi :) Amúgy nekem azért tetszik ez a csizma,mert nőies is szerintem,meg rockos is..Nem vagyok nagy rocker,de attól még tetszhett pár cucc ebben a stílusban.
2011. dec. 30. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem elindulsz vele,egyet lépsz és jön a mentő!
2012. jan. 1. 18:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezt eléggé elcseszted..Már volt rajtam és kb. olyan érzés,mintha nem is magassarkú lenne rajtam,nagyon könnyű benne menni és kényelmes.Jót buliztam benne és még mindig egyben van,semmi baja.Inkább ne szólj bele abba,amihez nem értesz.
2012. jan. 2. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!