Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges, hogy mivel a...

Lehetséges, hogy mivel a göndör hajam évek óta vasalom, ezért miután megmosom már nem göndörödik vissza annyira, mint mielőtt vasaltam, hogy ez a hajvasalástól van? Azaz, elképzelhető, hogy egyre kevésbé fog visszagöndörödni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
szerintem igen. nekem is nagyon göndör volt a hajam és mivel évek óta vasalom, szinte szögegyenesen szárad meg.
2011. szept. 3. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a fésüléstől mentek szét a tincseim. Mikor kisebb voltam, anya mindig hajkefével fésült, és az szétszedte a loknikat. Most is, ha megfésülködök szétmennek a loknik, és ilyen naaaaagy hullámokba "rendeződik a hajam" amit utálok.. Ezért ne foktam enyhén nedvesíteni a hajam és magától megszáradt (rendesen göndörre). Ezt szoktam csinálni.. Meg ha alszok, akkor is reggelre már teljesen szét áll, össze vissza, egyik tincs göndör, másik egyenes, harmadik hullámos.. Tiszta agybaj az egész, de azért meg szokott maradni a göndörség. :)
2011. szept. 3. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
nekem is ez a problémám. az elmúlt 2 évben igyekeztem minél ritkábban vasalni és megtanulni göndören viselni, de már egyáltalán nics olyan göndör mint régen. habár azóta majdnem kétszer olyan hosszú lett és lehet, hogy a súlya miatt sem tud úgy visszagöndörödni, mint régen.
2011. szept. 3. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Arra ne számíts, hogy majd egyenes hajad lesz. Csak azért nem göndörödik már úgy, mert tönkretetted, agyon van sérülve, megtörve, nyúlva, stb, még ha látványosan esetleg nem is látszik annak.

Ha levágatnád rövidre és nem vasalnád többé, pont ugyanolyan lenne a hajad, mint előtte.

2011. szept. 3. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló nekem nem göndör hajam van csak hullámos ás én is több évig vasaltam a hajam, az utóbbi másfél évben hagytam abba és akkor mondhatni hosszú volt viszont eléggé szálkás, de nem vasaltam és akkor is nem szög egyenes volt de egyáltalán nem volt hullámos se, viszont az miatt hogy szálkás volt, elmentem levágatni most kb váll alá ér 5 centivel és egyenesebb, mint mikor vasaltam és még jobban is tetszik, szóval nem, nem lesz feltétlenül ugyan olyan göndör a haj mint előtte.
2014. aug. 29. 00:39
 6/6 paradicsom31 ***** válasza:
5 évig szinte minden nap vasaltam a gyűrű göndör hajam. 1 hónapja álltam le, ugyanolyan göndör. De megtanultam jól kezelni... hajmosás előtt kifésülöm, utána már nem, mert akkor birka fejem lesz, a tincsek nem tapadnak úgy egybe. A törülközővel megnyomogatom, felcsavarom, rajta hagyom, nem törölgetem. mikor már szárad, balzsamozom, így nem lesz seprű.
2015. aug. 25. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!