Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti miért hordtok...

Lányok ti miért hordtok magassarkút és mi tettszik nektek benne?

Figyelt kérdés
Úgy értem akinek nem követeli meg a munkája,és semmilyen alkalma nincs rá,hanem aki csak úgy felveszi iskolába,vásárlásra,buliba,aztán sajnáltatja magát hogy fáj a lába.
2011. dec. 23. 16:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
De egy jó platform cipővel magasabbra tudok, mint sima magassarkúban illetve simán lábujjhegyen. Azon kívül sokkal "szilárdabbnak" érzem, ha magassarkúban ácsorgok lábujjhegyen, mint anélkül.
2011. dec. 25. 21:24
 42/61 anonim ***** válasza:
76%

Én mostanában kezdtem magassarkúkat hordani. Mostanában kezdem magam nőnek érezni.

Tetszenek, szeretem őket. Néha kényelmetlenek, mert még nem szoktam meg őket, de egyre inkább kényelmesek.

Egyelőre még csak kb 5 centisekkel próbálkozom, de próbáltam már 10 centist is, szerintem meg is fogom venni, amint megjön az ösztöndíjam. Nagyon szép!

Szerencsére a barátom 195 centi így tulajdonképpen bármekkora sarkú cipőt felvehetnék, kisebb lennék benne mindenképpen. 170 centis vagyok. (25 centis sarok talán nincs :D)

Suliba, buliba, és a múltkor pl bécsi kirándulásra is magassarkút húztam. Na a kiránduláson szenvedtem, de nem igazán nyöszörögtem.

A barátomnak nagyon tetszik, ha magassarkú van rajtam, mert szerinte szexis és kiemeli a csinos fenekemet meg a csinos vádlimat. :)

2011. dec. 25. 22:28
 43/61 A kérdező kommentje:
Na a platform meg a másik.Milyen nő vesz fel olyat ?
2011. dec. 25. 23:05
 44/61 anonim ***** válasza:
80%

basszus, iszonyat irritáló vagy, kérdező. f.sznak kell folyton provokálni mindenkit. mi lenne, ha k.rvára leszarnád, hogy ki mit vesz fel? ha nem érted, tudatlan maradsz. talán akkor nem is kell értened. ha meg valaki nyavalyog a közeledben, és idegesít, szólj rá. valószínűleg mindenkinek megvan az oka, hogy miért vesz fel egy cipőt, lehet, hogy abban érzi jól magát, vagy csak nagyon tetszik neki. szíve joga mindenkinek.

elegem van a sok anonim nagyképű retardáltból, akinek azzal telik az élete, hogy belepofázik mások dolgába, és szidja őket.

boldog karácsonyt.

2011. dec. 25. 23:48
 45/61 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, szívemből szóltál. Annyira örülök, hogy végre valaki összefoglalta. Adom a véleményedet xD Az egy dolog ha megkérdezi, de kap 457435 választ és sokadjára SEM képes felfogni semmit, egyáltalán neki mért fáj az, hogy máson mi van? Nem az ő lába, innentől fogva... odanézni se kötelező ha ennyire nem tetszik neki:"D
2011. dec. 26. 00:10
 46/61 A kérdező kommentje:
Egy olyan csajt sem láttam aki jól érezte volna magát benne,mindegyik alig várta hogy lerughassa.
2011. dec. 26. 19:31
 47/61 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nem lehettél valami sok csaj közelében.. Platform magassarkúban is akármeddig elvagyok,de hogy neked ez mért probléma az már egy másik kérdés..Szted érdekel valakit ,hogy neked tetszik-e a magassarkú vagy sem? Látszik,még az ünnepekkor is nagyon unatkozol.Inkább keress magadnak egy lapostalpú cipős lányzót és rágjátok át százszor ezt a magassarkús kérdést,minket meg ne untass a hü*eségeddel.
2011. dec. 26. 20:08
 48/61 A kérdező kommentje:
Elég sok csaj közelében voltam,kb mindegyik sajnáltatta magát a lába miatt,mintha kényszer lett volna hogy felvegye.
2011. dec. 26. 21:50
 49/61 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező szerintem egy retardált f*asz vagy. És ne kényes hisztis pi*csákkal vedd körbe magad és nem kell a nyavalygást hallgatni, mert olyan cipőt vettek fel ami kényelmetlen. Én meg képzeld azt nem tudom megérteni hogy képes egy lány trampli lapostalpút felvenni? Na akkor most mivan?
2011. dec. 26. 22:56
 50/61 A kérdező kommentje:
Épp ezaz hogy nem a tipikus nyavalygós pi*csák voltak.Trampli lapostalpú?Fogadok alig várod hogy a lábadra húzhasd,miután a magassarkúd már lestrapálta a lábadat.
2011. dec. 26. 23:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!