Lányok ti miért hordtok magassarkút és mi tettszik nektek benne?
Ha nem lennél komplexusos, akkor nem kötnél bele sokadjára is olyan dologba, hogy mások milyen ruhadarabot miért vesznek fel. Kaptál már nem egy választ, mégis tovább húzod a dolgot... de nem, nem vagy komplexusos, ááá:)
Aki meg egy mérettel kisebbet vett, mert már csak olyan volt, az szimplán hülye, mindegy hogy milyen a cipő. Ha lapos, akkor is hülye lenne, hogy olyat vesz :"D
Na akkor itt egy ember az ellentáborból: Én sohasem hordok magassarkút,egyszerűen ki nem állhatom!
Mivel sokat sportolok,így magassarkú nélkül is minden rendben van a lábaimmal és a fenekemmel.
A magassarkú csak látszatmegoldás...Egyszer úgyis lekerül és akkor kiderül,hogy néz ki a nő valójában.Egy formás nő lapos sarkúban is formás.
Mellesleg az életmódommal is összeegyeztethetetlen lenne egy magassarkú,mivel eléggé hiperaktív vagyok,imádok nagyokat sétálni,mászkálni,ugrálni,tehát a mindennapok során is keresem az alkalmakat a mozgásra,nem csak az edzőteremben! :D Arról nem is beszélve,hogy az átlagnál jóval gyorsabban szeretek járni.Ha ezeket nem tudnám megvalósítani,akkor korlátozva érezném a szabadságomat,és egy magassarkúban minden bizonnyal ez lenne.Szóval a magassarkú korlátoz,nem érzem magam szabadnak benne és nem is "biztonságos".Nem is tetszenek,természetellenesek.
Amúgy ennek ellenére is nőiesebbnek érzem magam az átlagnál,szeretem a csinos,de kényelmes ruhákat,az egyedi ékszereket és imádok sminkelni.
20/L
VaniliaHime:
"felérem a boltban azt, ami a felső polcokon van"
Ezt megmagyaráznád? Magas sarkúban is csak ugyanolyan magasra tudsz nyúlni, mint anélkül. A különbség annyi, hogy lapos sarkúban ágaskodnod kell hozzá. Magas sarkúban viszont nem tudsz ágaskodni, hiszen alapból lábujjhegyen állsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!