Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti miért hordtok...

Lányok ti miért hordtok magassarkút és mi tettszik nektek benne?

Figyelt kérdés
Úgy értem akinek nem követeli meg a munkája,és semmilyen alkalma nincs rá,hanem aki csak úgy felveszi iskolába,vásárlásra,buliba,aztán sajnáltatja magát hogy fáj a lába.
2011. dec. 23. 16:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
78%
kettes vagyok: azért, mert magas vagyok, nem vehetek fel egy szép cipőt? arról nem is szólva, hogy a rövidlábú lányok lábát aránytalanul nyújtja, míg a magasakét nem. egyébként meg ne nekem mondd, csak leírtam a véleményem, és igen, beletartozom a magas kategóriába, de emellett kifutómodellkedem, úgyhogy szerintem pont nem velem van a baj.
2011. dec. 23. 19:32
 12/61 anonim ***** válasza:
93%

" Amit a kettes írt az meg a másik,hogy sok olyan csaj hordja aki idétlenül néz ki benne,pl:magas vagy kövér csajok."

Na, az ilyen gúnyolódó hozzáállású emberek miatt nem merek a lakásnál tovább menni magassarkúban, akkor sem ha tök szívesen tenném, mert mindenki szerint tök jól áll, még vékonyabb vagyok tőle, és olyan modelles._. De ja, lassa majd tuti törvényt is hoznak belőle, hogy ha magasabb vagy 160nál, fizess külön adót a magassarkúra mert neked nem szabad =_= kösz az így is "rengeteg" önbizalmam rombolását.

A 180 cm-es lánynak pedig respekt, hogy így felvállalja, és meri hordani, irigyellek. Nekem nagyon fájnak ezek a magasságra irányuló megjegyzések, mint amiket a 'kedves' kérdező is tesz. "idétlenül áll" ja, persze. Mert a 150 centis 80 kilós lányon majd jól fog állni, csak mert alacsony, nem?

2011. dec. 23. 19:47
 13/61 anonim ***** válasza:
43%
Én 170 centi vagyok és nem érdekel, akkor is hordom. Egy jó kis 12 centissel már csak az égimeszelők jöhetnek szóba. De így könnyen ki lehet rostálni a törpe fiúkat. Sajnos akibe beleszerettem most szintén egy kis 170 centis törpe. Szóval le kell mondanom a sarokról egy időre.
2011. dec. 23. 19:51
 14/61 anonim ***** válasza:

Mert szebbnek tűnik az alakom, kecsesebbnek a lábaim és a járásom, szebbé teszi a fenekemet, önbizalmat ad, felérem a boltban azt, ami a felső polcokon van(vagy nem). Nagyon ritka, hogy fáj a lábam, akár 10 centis tűsarkúban is képes vagyok délelőttöket eltölteni, csak különösen rohangálós nap után kezd fájni.

De az egyik válaszolóval nem értek egyet: "arról nem is szólva, hogy a rövidlábú lányok lábát aránytalanul nyújtja, míg a magasakét nem", ez szerintem hülyeség, mert az alacsony lányoknak általában amúgy is rövid lábai vannak, szóval arányosan nyújtja.

2011. dec. 23. 20:01
 15/61 anonim ***** válasza:
90%
előző előttinek: hagyjad már. ne egy ilyen ember rombolja le az önbizalmad. én is be voltam szarva mikor először vettem fel, ráadásul évnyitóra, de mindenkinek tetszett, csak jöttek az "úúú de magas vagy" felkiáltások. de azóta vettem még egy magassarkút, meg egy telitalpú csizmát, és leszoktak róla. és így legalább kitűnök a tömegből.:) a 157 centis barátnőmmel az utcán sétálva mindig engem mérnek végig a pasik, nem őt, pedig nagyon szép lány.
2011. dec. 23. 20:03
 16/61 anonim ***** válasza:
akkor az előző előtti előttinek, bocs.
2011. dec. 23. 20:03
 17/61 anonim ***** válasza:
az előző előtti vagyok , utolsónak : na pont ezek a "de magas vagy" és társai tántorítanak, el annyira bánt=/ De örülök hogy mások meg tudnak vele birkózni. Nekem az adja a "biztonságérzetet" ha nem lógok túl a többieken, alapjáraton vagyok 168, és nekem(!) az már a határeset (azért írtam így, mert más magas lányokon nem zavar a magassarkú, csak saját magamat érzem rosszul, amikor az utcán mindenki a vállamig ér. Ahol lakok, ott még gyakran akkor is így vagyok vele, ha tornacipő van rajtam. Mikor 13-4 éves voltam, fel se tűnt hogy ennyi ember van aki alig 150 centi, pedig már akkor is ekkora voltam. Sajnos nem tudom jól érezni magam benne, mezítlábas magasságommal érzem jól magam, bár a legjobb az lenne, ha magassarkúval lennék annyi, amennyi most alapból. =( Egyébként hogy értelmeset is írjak, a kérdésre : azért hordják, mert tetszik nekik, akár a formája, az, hogy megmásítja a testtartást, a járást, stb. Nekem többnyire maga a cipőnek az alakja, ami tetszik, és amit egy lapos cipő soha nem tudna visszaadni hatásában. Csak ugye felvenni nem merem, hála a hozzád is hasonlóknak, aki megszólja ha egy lány magas lesz tőle.
2011. dec. 23. 20:15
 18/61 anonim ***** válasza:
90%
Mit akarsz a 168 centiddel előző :D Az tök normális... Nem értem min aggodalmaskodsz azzal lazán felvehetsz magassarkút. Hol laksz te törpefalván? A 168 centi nem számít kifejezetten magasnak lánynál sem... Az 175-nél kezdődik :D
2011. dec. 23. 20:18
 19/61 anonim ***** válasza:
Tényleg? Akkor lehet hogy tényleg törpefalván élek. Itt a velem egykorú lányok átlagosan úgy 160 centisek, de 9. osztályban pl nem ritka a 150 alatti magasság sem. Közülük pedig 90% később sem nő nagyobbra. Ilyen lányok mellett otromba zsiráfnak érzem magam ha még magassarkút is vennék XD Utcán is a felnőtt nők 60%a nem ér az orromig se, maradék 20% kb. néhány centikkel alacsonyabb, 10% közel azonos, és még 10% aki magasabb... szóval pl, van egy egyenes, annak a középpontja pl az átlag akiket látok, és ahhoz képest én bőven a magasabbak oldalán vagyok.. suliban is ez a tapasztalatom, és ez irritál, ezért sírok a "csak" 168 centimmel :|
2011. dec. 23. 20:24
 20/61 anonim ***** válasza:
91%
Ez furcsa, lehet ám csak nekem nem tűnik fel hogy zsiráf vagyok magassarkúban. Csak akkor, mikor a 147 centis egyik legjobb barátnőm mellém áll :D De én leszarnám a helyedben ha te jobban érzed ,magad magassarkúban akkor vedd fel, a szép szál fiúk még így is magasabbak nálad :)
2011. dec. 23. 20:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!