Lányok ti miért hordtok magassarkút és mi tettszik nektek benne?
" Amit a kettes írt az meg a másik,hogy sok olyan csaj hordja aki idétlenül néz ki benne,pl:magas vagy kövér csajok."
Na, az ilyen gúnyolódó hozzáállású emberek miatt nem merek a lakásnál tovább menni magassarkúban, akkor sem ha tök szívesen tenném, mert mindenki szerint tök jól áll, még vékonyabb vagyok tőle, és olyan modelles._. De ja, lassa majd tuti törvényt is hoznak belőle, hogy ha magasabb vagy 160nál, fizess külön adót a magassarkúra mert neked nem szabad =_= kösz az így is "rengeteg" önbizalmam rombolását.
A 180 cm-es lánynak pedig respekt, hogy így felvállalja, és meri hordani, irigyellek. Nekem nagyon fájnak ezek a magasságra irányuló megjegyzések, mint amiket a 'kedves' kérdező is tesz. "idétlenül áll" ja, persze. Mert a 150 centis 80 kilós lányon majd jól fog állni, csak mert alacsony, nem?
Mert szebbnek tűnik az alakom, kecsesebbnek a lábaim és a járásom, szebbé teszi a fenekemet, önbizalmat ad, felérem a boltban azt, ami a felső polcokon van(vagy nem). Nagyon ritka, hogy fáj a lábam, akár 10 centis tűsarkúban is képes vagyok délelőttöket eltölteni, csak különösen rohangálós nap után kezd fájni.
De az egyik válaszolóval nem értek egyet: "arról nem is szólva, hogy a rövidlábú lányok lábát aránytalanul nyújtja, míg a magasakét nem", ez szerintem hülyeség, mert az alacsony lányoknak általában amúgy is rövid lábai vannak, szóval arányosan nyújtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!