Lányok ti miért hordtok magassarkút és mi tettszik nektek benne?
Figyelt kérdés
Úgy értem akinek nem követeli meg a munkája,és semmilyen alkalma nincs rá,hanem aki csak úgy felveszi iskolába,vásárlásra,buliba,aztán sajnáltatja magát hogy fáj a lába.2011. dec. 23. 16:46
21/61 anonim válasza:
Azért mert csinosabbak benne a lábaim, és bármilyen összeállításnak megadja azt a pluszt. Én főleg a tűsarkúakat szeretem, 10-13 centis sarokkal. A Zara és a Humanicban a Buffalo cipők a kedvenceim. Nem szoktam magam sajnáltatni mert csak azokat veszem meg amiket kényelmesnek találok. Persze hegyet nem másznék bennük, de elég sokat szoktam járkálni nap mint nap, és jól bírom a kiképzést. Ja igen és a zselés talpbetét csodákat művel. :) 17/L
22/61 A kérdező kommentje:
Kisebb sarkú az lehet hogy egészségesebb,meg az nem is olyan gáz,de miért kell mindenáron 15 centi körülit felvenni.Suliba nem így kell öltözni,a magas lányok meg ne csodálkozzanak ah kiröhögik őket,ha magassarkút vesznek föl.
2011. dec. 23. 21:23
23/61 anonim válasza:
Nem tudom hol élsz te én nem sűrűn látok lányokat 15 centis sarokba, max alkalmakkor, ünnepségeken szalagavatón... A 6-7 centis az átlagos, normális szerintem.
24/61 anonim válasza:
Persze, nem kötelező kiöltözni, de ha valaki úgy érzi jól magát, az téged miért zavar? Nem akarok tetszeni a suliban senkinek, csak magamnak. Van barátom, de ő már felnőtt dolgozó férfi, nem neki veszem fel a magassarkút suliba. Persze laposba is szoktam járni, ha ahhoz van kedvem, de többségében magassarkú, főleg télen és ősszel, mert csizmáim nagyon kényelmesek vannak. És 165 cm vagyok, 13 centi plusszal is még csak 178, a barátom pedig 190. Így legalább nem kell annyira lehajolnia szegénnek, ha meg akar csókolni. Röhögni nem hinném, hogy röhög rajtam bárki is, akár a magassarkú imádatom miatt, akár a magasságom miatt.
25/61 anonim válasza:
Azért, mert jobban érezzük magunkat benne.
Egyébként kérdező, neked nem mindegy, hogy ki milyen magas magassarkút hord?
26/61 anonim válasza:
Kérdező te valami komplexusos 140 centis törpe lehetsz aki még 15 centis sarokkal is csak 155 cm, az alapján amilyen lesajnálóan írsz a magassarkút hordó magasabbakról :"D Meg amúgy is hol élsz te, ahol az iskolás lányok kivétel nélkül 15 centis cipősarkakkal rohangálnak? Ne is várj értelmes választ, ha ilyen nyomorék a hozzáállásod az egészhez.
27/61 anonim válasza:
Te tenyleg egy idiota vagy!
Ki szaladgal neked 15 centis magassarkuban?
Szerintem is valami torpe lehetsz...
28/61 A kérdező kommentje:
24-es a barátodat nem zavarja hogy ilyeneket hordasz ? Ha ebben éreznétek jobban magatokat akkor nem panaszkodnátok hogy mennyire fájdalmas.
2011. dec. 24. 00:59
29/61 anonim válasza:
Miért panaszkodna? Ő is szereti, ha szexi vagyok, vagy épp elegáns. Cipő és öltözet függő. És mint már írtam, nem szoktam panaszkodni, mert kényelmes magassarkú cipőket szoktam megvásárolni. Ha nem lenne számomra kényelmes, akkor egyértelműen nem hordanám. Nem vagyok mazochista típus. Amúgy tényleg elég komplexusos lehetsz ha felteszel egy ilyen kérdést, hogy provokálhass és lepontozhass mindenkit. :) De azért neked is Boldog Karácsonyt! Hátha hoz a Jézuska egy szép magassarkút, hogy megbarátkozz a dolgokkal... :)
30/61 anonim válasza:
Előző vagyok. Úgy akartam kezdeni, hogy "Miért zavarná?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!