Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túlzás egy ilyen cipő egy 14...

Túlzás egy ilyen cipő egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 23. 16:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
igen az!Túl magas.persze csak akkor ha a 14 éves csaj nem egy ribanc..
2011. dec. 28. 15:25
 32/37 anonim ***** válasza:
ezt a cipőt hagyd meg a felnőtt nőknek.
2012. jan. 3. 21:21
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
AZ EGYIK 14 ÉVES BARÁTNŐMNEK PONT ILYENE VAN :DDD ÚGYHOGY VEDD MEG, MERT NEM TÚLZÁS!!!
2012. jan. 4. 00:20
 34/37 anonim ***** válasza:
Utolsó, attól, hogy még a barátnődnek ilyen van, még ugyanúgy túlzás ;) Puszi!
2012. febr. 4. 15:32
 35/37 anonim ***** válasza:

Gimiben már belefér a magassarkú, azalatt viszont ha lehet, akkor ne... vagy max. 8.-ban már, mehet...

amúgy nem jön be a kép :D

2012. febr. 25. 21:07
 36/37 anonim ***** válasza:
Én is 14 vagyok:) és van pár ilyen cipim:) Szerintem nyugodtan, csak mondjuk talán ne suliba hord:D
2012. febr. 25. 23:13
 37/37 anonim ***** válasza:

Általánosba suliba néznének egyet, úgyhogy nem ajánlom..

mi lányok még akkor csizmát hordtunk egyedül kb 5 cm-es sarokkal... de az kényelmes is volt.. az teljesen más.. ha legörgetsz az oldalon alul van egy barna csizma.. na pl. olyasmibe. :) mondjuk lassan jön a tavasz, úgyh. csizmát már ne vegyél.. ezek a cipők amiket kinéztél őszintén nekem tetszenek, és van is hasonló, amit szoktam hordani. Mindenkinek bejön.. Viszont én 17 éves vagyok. Szerintem várd meg, míg középiskolába mész. Ott nem fognak szólni érte. Mondjuk vehetsz magadnak előre.. De nem nagyon fogod te azt hordani még.. és hát ha addig meg nő a lábad, bánhatod. De, a te döntésed.. Csak mondom! :)

2012. febr. 26. 07:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!