Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túlzás egy ilyen cipő egy 14...

Túlzás egy ilyen cipő egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 23. 16:10
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
18%

nem egyáltalán nem túlzás

ez egy csinos nőies cipő ami 12-től 99 éves korig minden nőt nőiesebbé tesz

sz.tem jó

23/F

2011. dec. 23. 16:32
 12/37 Liz* válasza:
64%
nekem tetszik:) mondjuk 14évesen eszembe se jutott volna ilyet felvenni... talán 15évesen.
2011. dec. 23. 16:38
 13/37 anonim ***** válasza:
28%
Nehogy már kor szabjon meg egy cipőt ! Figyi magas sarkút akarsz ?? Tudsz benne menni ?? Nemem már 12 éves koromtól volt ha nem korábban nem igazán tudtam benne menni ezért hanyagoltam most 16 vagyok szoktam magas sarkút hordani de általában telitalpút vagy ahogy kedvem tarja . Ha te jól érzed magad abban a cipőben és a szülei megengedhetik maguknak hogy megvegyék azt a cipőt akkor mi az akadálya ? Ha attól félsz hogy mások mit gondolnak akkor az régen rossz mert nem alapozhatod másokra az ízlésedet mert neked kell hogy bejöjjön egy ruha darab táska vagy ez esetben ez a cipő :D mert te fogod hordani és nem más. Abba meg gondolj bele hogy most jegesek az utak és hogy egyáltalán bírsz majd magas sarkúban menni suliba ? Mert az nem ugyanaz ha a boltba bírsz benne menni mint az úton . Meg figyelj arra is hogy kényelmes legyen és hogy ki tudd benne bírni a fél napot :) ! Szerintem nem túlzás :) . A te döntésed és ne hagyd magad befolyásolni mert te fogod tényleg hordani !
2011. dec. 23. 18:50
 14/37 anonim ***** válasza:
bocsi elrontottam nekem :)
2011. dec. 23. 18:51
 15/37 A kérdező kommentje:

ez nagyon hasznos válasz volt utolsó! :)

csak attól tartok, hogy le fognak ribancozni :/

a többieknek is köszönöm a többé kevésbé hasznos válaszokat :)

2011. dec. 23. 18:52
 16/37 anonim ***** válasza:
39%
nem r.bancnak fogsz kinézni, hanem egy kislánynak, aki felvesz olyan cuccokat, amik totál nem passzolnak hozzá és nagy nőnek akar látszani...nevetséges lesz, de persze ő tudja. lehet a mai kisfiúk erre buknak...
2011. dec. 23. 19:08
 17/37 anonim ***** válasza:
75%
Köszi bármikor :)! Ne adj mások véleményére sok ember van és ebből egyik sem egy forma mindenkinem más ízlése van . Nos szerintem ne félj attól hogy leribancoznak mert aki ismer és szeret az úgy sem mondana rád semmi sértőt :D aki meg le mer ribancoz annak szarj egy nagyot a szájába XD mert egy nyomorék hogy mások cipőjével foglalkozik bocsi a kifejezésért .Az a lényeg hogy neked tetszik e az a cipő :) mert nem más fogja hordani hanem te .És meg néztem semmi olyan nincs benne ami miatt megnéznék max csak hogy de jó cipőd van :D viszont ha már ebben mennél el akkor mondanám hogy na ez durva XD [link] de akkor sem ítélkeznék :D mert gondolnám hogy neked ez esik jól lehet kevesen gondolkodnak így . De tényleg ne alapozz mások véleményére ha neked ez kell vedd meg vagyis vetesd meg :P .
2011. dec. 23. 19:08
 18/37 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: sztem a 168 cm-el nem nagyon kislányoznak le... meg amúgyse 10-nek nézek ki ;)
2011. dec. 23. 19:21
 19/37 anonim ***** válasza:
19%
kajak úgy hiszed, h attól fognak nőnek nézni, h nem vagy törpe? ajajjj, kissé le vagy maradva
2011. dec. 23. 19:29
 20/37 A kérdező kommentje:

nem, csak azért írtam le, hogy ne tudjátok azt írni hogy biztos azért veszed fel, mert túl alacsony vagy kislány..stb :)

és ezt szerintem arcról ill. alkatról lehet eldönteni :)

2011. dec. 23. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!