21/37 anonim válasza:
Nem való ez egy 13 éves kislánynak!
22/37 A kérdező kommentje:
a korotokat is írjátok oda légyszi :)
2011. dec. 23. 19:43
23/37 anonim válasza:
hidd el, nem csak arcról és alkatról jön ez le, ki mennyire nő.
én 21 éves vagyok, tehát több, mint 7 évvel idősebb, mint te, mégsem vagyok még "nagy nő", ehhez egyfajta testi/lelki érettség is kell, mind gondolkodásban, mind viselkedésben... nem egy cipő, meg ruha tesz nővé egy embert.
25/37 anonim válasza:
Tudod mit, vegyed csak. Hozzád illik ez a cipő.
26/37 anonim válasza:
nem mert nem látszik a pirosra festett körme.
27/37 anonim válasza:
Karácsonyra megkapod! :)
üdv.: Télapó
1727/F
28/37 anonim válasza:
sztem 13 évesen még ne hordj ilyet...15 vagyok lány és hidd el ráérsz te még ilyenekben járni...főleg hmég csak 7.es vagy.
29/37 anonim válasza:
Szerintem abszulút nem tulzás és elegáns is.Az a lényeg hogy jól érezd benne magad!!!:DD
30/37 anonim válasza:
168cm vagyok de mondjuk én már lassacskán a 16-ot töltöm és ilyen csizmám van. :) Imádom!! Irtó kényelmes. :) És senki nem ribancozott le, mondjuk nyilván gimiben már más mint általánosban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!