0 fokba cicanadrág? Lányok ez miért jó?
Átlátom hogy a fiúknak tetszik, de lányként nem értem miért érzi jól magát egy lány ha az övé a közszolgálati fenék, amit mindenki bámulhat...én se vagyok épp ronda lány...de akkor se lennék boldogabb ha még a piás ötvenes a szomszédból is az én seggemet bámulná...
A cicanadrágot régen nadrág alá hordtuk hogy ne fázzunk, nem hiszem hogy önmagában télen ez lenne a legmegfelelőbb viselet....
Ez volna az a pont amikor az ember lánya már nem is tudja hogy nyomja az emberek arcába azt a csodás fenekét, hogy eléggé bámulják? és az miért jó? főleg ha van barátjuk?
Ami pedig mindennek a csúcsa, amikor teleposztolják a facebook falat, hogy zaklatják őket az utcán.....(???) Most akkor nem épp azért hordják, hogy bámulják a seggüket, és talán még tetszést is nyílvánatsanak? Kipakolták a kirakatba...min csodálkoznak? Vagy ez a dicsekvés egyik formája?
Miért jó tél közepén a cicanaci?
Soha nem hordtam még cicanadrágot,ezért nem tudom,hogy mennyire meleg,de én már ilyenkor fázom a farmerban is,ezért harisnyát veszek alá. Igazából engem nem érdekel,hogy kockára fagynak-e ezek a divatmajmok, de az sokkal jobban zavar,hogy a cicanadrágot hordó lányok 90%-a nem valami gusztusos,ahogy a testére tapad az a vékony anyag. Kevésnek áll igazán jól,úgyhogy én inkább azt kérdezném meg tőlük,hogy mért kell egy ilyen divatot követni ha az embernek vastag combja/ropi lába, nagy segge/fokhagyma segge van, vagy plöttyedt és narancsbőrös az alváza. Azt ne mondja itt mindenki,hogy tökéletes alakja van....egy kis önkritika és egy egész alakos tükör nem ártana egyeseknek.
20/L
én egy nylonharisnyával és egy vastag harisnyával veszek fel leggingset. hosszított felsővel,amiben meg nem látszik ki a seggem.
19/L
Szerintem nincs olyan hideg mostanában (5-10 fok körül), én általában egyberuhákat, vagy szoknyákat hordok vastag harisnyával és magassarkú csizmával. Mondjuk a csizmáim is béleltek. Még nem is váltottam hosszú szövetkabátra, egyelőre a rövidet hordom :)
Cicanadrág rajtam sem volt soha életemben, mert mindig az a szörnyű kor jut róla eszembe, amikor minden nő így nézett ki benne: http://www.youtube.com/watch?v=KAKaJE4gjYg
Komolyan mondom, ahányszor meglátok egy kislányt cicanadrágban, hosszított felső nélkül, felzendül a fejemben ez a dallam, és....majd' rámtör a röhögőgörcs.
Csatlakozom azokhoz, akik szerint a cicanadrágot hordó lányok 95%-ának nincs olyan alakja, hogy ezt megengedhesse magának, és a maradéknak sem kellene, ugyanis ettől függetlenül senki nem kíváncsi a vékony anyagon átütő tanga színére/a cicanadrág címkéjére és egyéb marhára nem a nagyközönségre tartozó dolgokra (ilyen sajnos már nem egyszer tárult a szemem elé a metrón mozgólépcsőzéskor :S).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!