Van itt olyan csaj aki sztreccs fétises? (dressz, cicanadrág, stb. )
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 12:53
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez inkább a másik nemre jellemző, hogy erre beindul, de ki tudja?
2/8 A kérdező kommentje:
Többségben így van de biztos van kivétel,mint ahogy van itt olyan csaj kommentelö aki harisnya imádó (harisnyababe néven). Az a baj a csajok nem olyan nyiltak mint mi.
2011. dec. 7. 17:25
3/8 anonim válasza:
Nekem van egy lány ismerősöm ő ilyen tornadressz fétis lány létére. Régen én is beindultam a tornadresszekre főleg még általános iskolás koromban akkor láttam a lányokat dresszben tornázni, érdekelt is a dolog hogy az mégis milyen lehet, meg minden. Aztán amikor gimibe jártam akkor megismertem egy csajt a másik iskolából, úgymond baráti kapcsolatunk lett és akkor valamikor elmentem hozzá és tornadresszben nyitott rám ajtót én akkor eléggé felizgultam és levette a dolgot hogy ez nekem is tetszik meg minden, és akkor ajánlotta fel nekem az egyik dresszét hogy ha akarom felpróbálhatom milyen meg minden, még el is vihettem ha kell, és hát kihasználtam az alkalmat és bevállaltam magamra húztam meg minden és akkor egyszerűen kész már nem izgultam fel rá és elég kényelmetlen volt pedig stimmelt a mérete, le is vettem vissza adtam neki és mondtam hogy ennyi volt többet nem, ekkor ki is ment belőlem ez a fétis cucc és már nem érdekeltek ezek a dolgok. Ez kb 2 éve volt. Mai napig is találkozgatok a csajjal mint haverok és van hogy rajta van egy dressz főleg nyáron és még mindig emlegeti hogy nem e akarok csatlakozni hozzá hogy én is felveszem és úgy dumálgatunk meg minden. Szerelem sosem volt szexelni nem akartunk egymással mert hát van barátnőm ő erről nem tud és nem is fog mert tartom a számat meg a csaj is, de már nem izgat fel úgy a cucc. A csaj tényleg ilyen fétis most végzős és van hogy néha dresszbe jár tesizni meg régen szertornázott is. Ő most 19 éves én meg 21.
5/8 anonim válasza:
Valóban jó lenne egy ilyen nő.
Sajnos a párom nem szereti, nem is veszi fel, bármennyire kérlelem.
Én imádom, a legtökéletesebb ruhadarab.
Ja, fiú vagyok (és heteró). Családos, gyerekkel.
Futáskor mindig tornadresszt használok aláöltözetnek, és szexelni is szoktunk benne "azokon a napokon" - mármint én rajtam van a dressz és párom elégít ki alternatív módon.
6/8 A kérdező kommentje:
Azért az sem rossz hogy a párod elfogad így,és még használjátok is szexnél.
2014. dec. 31. 11:00
7/8 anonim válasza:
Igen, ennek én is örülök, hogy elfogadja ezt a fétisemet. Egy privát megjegyzés: ma szilveszterkor is "olyan napok vannak", tehát tornadresszes alternatív szex-es szilveszterrel búcsúzom a 2014-es óévtől :)
Egyébként a "jó lenne egy ilyen nő" is arra utal, hogy szeretném, ha a feleségem is felvenné a tornadresszt (sajnos hiába kérlelem). Nem egy másik személyre gondoltam.
8/8 A kérdező kommentje:
Miért nem akarja felvenni konkrétan?
2014. dec. 31. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!