Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben járhat egy lány?

Miben járhat egy lány?

Figyelt kérdés

Egy kérdésnél a szoknyás lányok le lettek hurrogva (megjegyzem, nem értek egyet vele, de mindegy). A csőnadrágos lányok szintén le vannak szólva, a cicanadrág szintén (na jó, ez nekem sem tetszik, de akinek tetszik, hordja). Bármi kerül szóba, jön valaki, és bejelenti, hogy ízléstelen, r*bancos, p*csás.

Fanyalgó válaszolók! Akkor mit hordjunk úgy, hogy változatosan öltözzünk, de legyünk ízlésesek, de ne p*csásak? Minél több választ várok. Különösen számítok a negyvenvalahány %-os, mindenhova tőmondatokat beböfögő válaszára is.

2011. dec. 8. 12:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
93%
Na megjelent már ez a f*sz. Ha annyira lenne barátnőd, mint ahogyan itt is, meg amott is reklámoztad, akkor inkább vele lennél, minthogy itt ugass. És akkor ha már itt tartunk, a te "barátnőd" miben jár? Otthonkában, vagy csadorban? És az összes nőismerősöd, rokonod is mind abban járnak? Ha nem akkor őket is ribancoknak tartod? Ezt meg is mondod nekik? Anyád miben jár? Ha itt tartunk, akkor ő is egy r*banc, mert kefélt apáddal. Ugyan már. Te csak egy nőgyülölő idióta vagy, aki itt szidja a nőket, de megnéznélek személyesen, hogy akkor is ilyen nagy lenne a vajon a pofád?
2011. dec. 12. 20:25
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
65%-os p*csa, te meg tanulj meg magyarul.
2011. dec. 12. 20:26
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként a csőnadrágot eredetileg a punkok hordták"

Igen, tudom. Ők is a társadalom söpredéke.

" És akkor ha már itt tartunk, a te "barátnőd" miben jár?"

Ezt már leírtam.

"Ha annyira lenne barátnőd, mint ahogyan itt is, meg amott is reklámoztad, akkor inkább vele lennél, minthogy itt ugass"

Itt csak ti ugattok, én az igazságot beszélem. Amúgy ha a párkapcsolatban a felek 2 külön városban laknak, akkor az együtt tölthető idő igencsak korlátozódik az iskolára és délutánra, sőt, egyesek még az érettségire is szoktak készülni!

19/f

2011. dec. 12. 20:43
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
"Egyesek még az érettségire is szoktak készülni", akkor vegyél róluk példát, mert neked se ártana, ugyanis kétlem hogy megvan, vagy ha most készülsz rá, akkor adj bele apait-anyait, mert ahogyan elnézem rád fér a tanulás.
2011. dec. 12. 21:28
 35/36 anonim ***** válasza:
73%
Lep...ázni a másikat? Ez az inteligencia magas szintű megnyilvánulása.
2011. dec. 12. 21:34
 36/36 anonim ***** válasza:
0%

Az is, hogy ti embernek képzelitek magatokat.

19/f

2011. dec. 12. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!