Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben járhat egy lány?

Miben járhat egy lány?

Figyelt kérdés

Egy kérdésnél a szoknyás lányok le lettek hurrogva (megjegyzem, nem értek egyet vele, de mindegy). A csőnadrágos lányok szintén le vannak szólva, a cicanadrág szintén (na jó, ez nekem sem tetszik, de akinek tetszik, hordja). Bármi kerül szóba, jön valaki, és bejelenti, hogy ízléstelen, r*bancos, p*csás.

Fanyalgó válaszolók! Akkor mit hordjunk úgy, hogy változatosan öltözzünk, de legyünk ízlésesek, de ne p*csásak? Minél több választ várok. Különösen számítok a negyvenvalahány %-os, mindenhova tőmondatokat beböfögő válaszára is.

2011. dec. 8. 12:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, olvastam azt a kérdést és egy részében egyet is értek.

Szoknya, csőnaci vagy bármi (kivéve cicanaci, nekem is van, de olyan mint egy harisnya, nem önmagában hordandó ruhadarab) lehet ízléses, ha olyan a ruha, az ember viselkedése.

Én nadrágban megfagyok, nem még szoknyában, de akinek tetszik és még ilyen hidegben is jól érzi magát benne akkor vegye csak fel, engem különösebben nem érdekel.

A kérdésre a válasz: akármiben.

2011. dec. 8. 15:27
 12/36 anonim ***** válasza:
0%

Ja, amúgy gondolom az én válaszaimra vagy kíváncsi.

19/f

2011. dec. 8. 16:04
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Én például lesz*rom, hogy ki mit gondol az öltözékemről. Nem hordok szoknyát, se cicanacit, de még csőnacit se, csak ilyen szűkített szárú (cső és trapéz közötti)farmereket, fekete nadrágokat hordok hozzá illő ízléses felsőkkel (nem állat mintás, csatos és társai).

19L

2011. dec. 8. 16:55
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
14:57-es: Igencsak denenerált lehetsz, ha szerinted valaki ribanc, mert csőnadrágot hord. Uramisten, akkor én is ribanc lennék??? :OOO Jó tudni ;)) Tudtommal sose tettem olyat amivel "kiérdemelném" ezt a címet ;)
2011. dec. 8. 18:08
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Degenerált vagyok, mert megmondtam az igazságot? Inkább te vagy az, mert nem vagy képes felismerni.
2011. dec. 8. 18:11
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
Látom tombol a női hiúság. Nevetséges.
2011. dec. 8. 18:22
 17/36 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem egy cseppet el vagy te tévedve. Fogalmam sincs, hogy honnan vetted ezt, hogy aki csőnadrágot hord, az ribanc... Ha valaki ribanc az elsősorban a viselkedésén látszik, nem gondolod??

Kate Middleton ribancos szerinted ebben az összeállításban? [link]

2011. dec. 8. 18:25
 18/36 anonim ***** válasza:
0%

Nem ribancos, hanem ribanc. És igen, a viselkedéséből látszik. Ha valaki annyira igénytelen, hogy egy ribancos ruhát vegyen fel, akkor az is. Ez olyan, mintha egy srác venne fel rózsaszín inget.

19/f

2011. dec. 8. 18:27
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsétlen kérdezőnek valaki mondja már meg hogy holnap mit vegyen fel. XD
2011. dec. 8. 18:35
 20/36 anonim ***** válasza:
93%

Én szinte mindent felveszek: szoknyát (rövidet és hosszút is), cicanadrágot, nadrágot. Ettől lehetek ribanc is meg nem is, ugyebár a vélemények alapján.

Amit semmiképp se: az ilyen bővebb fazonokat nem szeretem se felsőben se nadrágban.

Kérdésre a válasz: Szerintem mindenben járhat egy lány, de legfőképp abban, amiben ő jól érzi magát, mindenkinek a saját dolga ez. Az, hogy mások mit gondolnak róla engem pl. abszolút nem érdekel, mert nem mások kedvéért öltözködöm, hanem magam miatt és engem ne is próbáljanak befolyásolni, mert úgyis az lesz amit én akarok. Akinek tetszik, tetszik, akinek meg nem, az meg ne foglalkozzon velem. Ennyi. :)

27/N

2011. dec. 8. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!