Egy 13 és fél éves lány járhat egy 22 éves sráccal? Mi a véleményetek?
Járni járhat.Annyi hogy ha "több" is van köztük akkor a fiu bajba kerülhet liliomtiprásért,persze ha jelenti valaki.
Amúgy ha normális a srác és vár rá akkor nincs gond.Olyan 4 év mulva már nem lenne ennyire ház a korkülömbség 18/26.
Járhatni járhat,hisz csak a szülei tilthatják el tőle. Viszont baromi nagy marhaság. A lány csak 13 és fél a srác meg 22. Na,tippelj,mit szeretne a fiú a lánytól? Szexet. Mennyit tud egy 13 éves a szexről? Úgy nagyjából tisztában van a dolgokkal. Érzelmileg készen áll rá a lány? Nem.
A lány még nagyon fiatal,próbáld meg lebeszélni erről a "Kapcsolatról",a srácnak csak jó poén.
L/15
Járni járhat, csak minek.
Sok értelme nem hiszem hogy lesz.
Fél évig meg még úgy tudom illegális a szexuális cselekmény közöttük HA kiderül és HA bizonytíható
(pl HA véletlen terhes lesz a csaj)!
14 év felett már nem büntetik ha fiatalabbik résztvevő is akarta.
Fejben, meg lélekben lehetnek gondok, bár elképzelhető oylan szerencsés eset, hogy a kiscsaj a koránál sokkal magasabb értelmi szinten van a srác meg enyhén retardált és így akkor valamennyire passzolhatnak.
De ez nagyon nagyon kivételes eset.
A másik jelentős probléma ami lesz majd az meg a közvélemyén hozzáállása ehhez a dologhoz.
nem kéne.
egy 13 éves akárhogy nagymenősködik még gyerek és nem érett a szexre.mi van ha terhes lesz?akkor már rögtön nem olyan nagylány.
a pasinak meg csak a szexre fog kelleni.
ha idősebb lenne mondjuk 16-17 akkor oké,de így még nem.
én 18 vagyok a barátom 32,szóval számomra nem gond a korkülönbség de azért 13 évesen még ne szexeljen egy gyerek.
ma 20:42
Egészséges 22 éves nem csak kizárólag szexet akar, de ezekszerint minden pasi elmebeteg szerinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!