Egy 13 és fél éves lány járhat egy 22 éves sráccal? Mi a véleményetek?
EGYESEK FEJÉBEN A JÁRÁS MIÉRT EGYENLŐ A SZEXELÉSSEL???
Sosem fogom megérteni!!!
ma 20:48
Borzalmasak vagytok emberek, ha egy 22 éves csávó nem gyerek és járni akar egy 13 évessel akkor már egyből lilliomtipró is?
Ezt rühellem a legtöbb magyarban, hogy VAGY Á-t Mond Vagy Bét, mert gondolkodni képtelen.
ma 20:48
Fizikailag, lehet hogy nem gyerek, de attól még simán lehet retardált amilyen diszpolgár szülők vannak a mai világban.
Én is találkoztram már oylan huszonéves emberkével aki oylan naív meg tudatlan volt mint egy 15 éves, és találkoztam már életem során olyannal is aki még 20 sem volt de már olyan bölcs és érett volt fejben hogy apám lehetett volna.
ma 20:45
nem,nem gondolom,hogy minden férfi elmebeteg,mivel nem ismerek minden férfit.
Mikor én voltam 13 éves rengeteg 18-28 év közötti férfi bepróbálkozott nálam,és mindegyiknek egy volt a célja,mégpedig a szex(hozzá teszem: mindegyiket elküldtem jó messzire). Szóval nekem ezért ez a véleményem.
Viszont hozzá teszem,hogy az is számít,hogy mióta,honnan,mennyire ismerik egymást. Mert ha 2 hete,az internetről,és annyit tudnak egymásról,hogy van webkamerájuk meg,hogy milyen animáció ugrik ki,hogyha msnezés közben azt írják a másiknak,hogy "szeretlek" és egyéb hasonló dolgok(alias nem olyasmit,amit az emberről lehet megtudni),akkor azt hiszem nem túl egészséges dolog össze jönniük.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!