Miben járhat egy lány?
Egy kérdésnél a szoknyás lányok le lettek hurrogva (megjegyzem, nem értek egyet vele, de mindegy). A csőnadrágos lányok szintén le vannak szólva, a cicanadrág szintén (na jó, ez nekem sem tetszik, de akinek tetszik, hordja). Bármi kerül szóba, jön valaki, és bejelenti, hogy ízléstelen, r*bancos, p*csás.
Fanyalgó válaszolók! Akkor mit hordjunk úgy, hogy változatosan öltözzünk, de legyünk ízlésesek, de ne p*csásak? Minél több választ várok. Különösen számítok a negyvenvalahány %-os, mindenhova tőmondatokat beböfögő válaszára is.
Miért ne lettem volna? Nem csak olyan ribancok vannak, mint ti, hanem léteznek még normális, értelmes, nőiesek nők is.
Ti még a nő jelzőre se vagytok méltóak.
ma 20:01 Ez tetszett! Jól megmondtad, dupla lájk! :D
19L
"értelmes, nőiesek nők is"
LOL, na te is kurv@ értelmes vagy ám! Egy mondatot nem tudsz összerakni...
Na de beszéljünk komolyan: ha szerinted egy nő azért ribanc, mert csőnadrágot hord, akkor szerintem az anyád azért kurv@, mert az apáddal kefélt. Fel tudod fedezni az összefüggést, hm?
65 %-os liba, te meg csak "fogd be a pofád", süt belőled az irigység, képzelem mekkora nulla lehetsz!
Jaa amúgymeg a miniszoknya és a ceruzaszoknya is kiemeli a nők alakját, szóval akkor: csőnadrág, leggings, szoknya = ribanc. Akkor miben jár egy normális csaj? Trapéznadrágban, rokolyában, esetleg acélbetétes bakancsban?
LOL. Én legalább nem használok külföldi töltelékszavakat. LOL.
Amúgy a csőgatya azért ribancos, mert magamutogató szar. Na, én ezt már leírtam itt is egyszer ha jól emlékszem, meg hogy miért is az, szóval keresd vissza. Ha nem, akkor ribanckodj csak tovább.
19/f
"tartod ribancnak a nőket, mert szarba sem vesznek téged."
Sajnos barátnőm már több mint 1 éve felfigyelt rám, szóval nem tudom miért kéne mások figyelme. Főleg olyanoké, akik nem is nők, csak kis p*csák, akik azt hiszek, hogy amit csinálnak az normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!