Ciki ha egy fiú vonzódik a női ruhákhoz?
szerintem sem ciki, ismerek olyan pasit aki pl női betétekre izgul... sokféle fétish van...
felesleges ezmiatt bárkit is elitélni...:)
Ciki.
Bővebben:
Hát... 14 évesen ilyen szinten vonzódni a női ruhákhoz... gyanítom van egy kis személyiségzavarod (igaz, sztem a legtöbb embernek van, csak más-más fajta). Lehet hogy nem vagy meleg, de van benned rá hajlam. A legtöbb traviban van.
Nem lepődnék meg, ha életed során legalább egyszer belecsúsznál egy nem hetero kapcsolatba.
Más. Abban a többiekkel értek egyet, hogy amíg egész biztos nem vagy abban, hogy erre neked szükséged van, addig ne kösd a külvilág orrára. Ha a suliba női ruhába mész, és nyíltan (tehát nem a farmer alá veszed a harisnyát, stb), akkor azért arra készülj fel (hacsak nem vagy komoly szinten önvédelemből), hogy a focicsapat (vagy egyéb fiú banda) tagjai be fognak tenni a szekrénybe, és az iskolatársaid nagy része, halálra fog szekálni. A felnőtt társadalom is nagyon elutasító, de legalább van önfegyelmük. A 14-15 éves korosztály még náluk is elutasítóbb, és ráadásul ezek a legbalhésabb évek. Plusz ilyenkor 1000-szeres a bizonyítási kényszer. Szóval keményen rád fognak szállni. Ha ezt inkább kihagynád, ne menj szoknyában, harisnyában suliba.
Szerintem várj pár évet, majd kialakul a végleges viszonyod a dologhoz. Úgy értem, lehet (bár nem valószínű), hogy ez egy átmeneti vonzalom, az énkép keresésed része, meg ilyenek. Ez esetben jobb zárt ajtók mögött tudni a dolgot, sok fájdalomtól és csalódástól óvod meg magad és a szüleidet. Sőt a környezetedet. (Gondolj a nővéredre is, ha kiderül a dolog, őt is csesztetni fogják, a szüleidet is, stb.).
Ha pedig a vonzalom mélyebbé válik, és úgy érzed, neked mindenképpen szükséged van erre, akkor később is ráérsz tudatni a világgal, hogy mi az ábra. És akkor már legalább elég határozott véleményed lesz.
Ami az utcán való női ruhás sétát illeti. Szerintem ha nagyon nőies vagy, kipróbálhatod, biztos izgalmas és izgató lesz, de azért lehetőleg ne otthon, vagy 2 sarokra csináld, mert még összefutsz egy ismerőssel, és az kellemetlen lesz...
A fenti sorokat olvasva talán azt gondolod, én is elítéllek, de nem. Sőt. Én támogatom az önkifejezés elég sok formáját, amíg az másnak nem árt.
A cikit csak arra írtam, hogy az emberek nagy része gázosnak tekinti a dolgot, és felkészülhetsz a folyamatos csesztetésre.
Sok sikert önmagad megismeréséhez, és egy boldog élethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!