Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a szandál (szín, fazon)...

Ez a szandál (szín, fazon) milyen színű és egyáltalán milyen ruhákhoz illene?

Figyelt kérdés

Ha ruhához, szoknyához is, akkor milyen fazonhoz/stílushoz?

Tényleg menne minden színhez?

Tehát nem az a kérdésem, hogy tetszik e a szandál, mert az most nem igazán érdekel, hisz soha életemben nem találtam még ilyen kényelmes lábbelit!!

2011. máj. 20. 13:13
 1/9 A kérdező kommentje:
2011. máj. 20. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem is pont ugyanilyen színű az új szandálom.

azt nm mondhatnám hogy mindenhez megy, de a legtöbb ruhához igen.a krémes színekhez tökéletes:)

2011. máj. 20. 13:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem inkább színes egberuháim vannak, valamint világoskék, fekete-fehér... Krémes pont nincs. :D Csak azért reménykedek, mert ez olyan semleges szín, alig észrevehető.

Amúgy gondolkodtam azon, hogy valahogy fehéret kéne belőle csinálni, mert gumis minden pántja hátha.. de nem merem, mert nem tudom hogyan lehetne. :)

2011. máj. 20. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:

én felszoktam venni zölddel kékkel , csak az a lényeg hogy a ruha ne legyen sportos!

de sztem ne kísérletezz befestéssel, mert csak rossz vége lesz:D

2011. máj. 20. 13:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ezzel nem lesz baj, nincs valami sok sportos cuccom, a nőies vonalat képviselem. :)
2011. máj. 20. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor jó.egyébként hány éves vagy?
2011. máj. 20. 14:39
 7/9 A kérdező kommentje:
25
2011. máj. 20. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez egy fehér szandál, (a sarkát ne nézd, mert az úgyse feltűnő) tehát bármihez felveheted.

Kicsit nőies az tény, de a sportos öltözködés is lehet nőies, csak tudni kell viselni.

2011. máj. 20. 15:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem fehér sajnos, ilyen világos pasztell (nagyon világos krémes, szürkéses szín).
2011. máj. 20. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!