Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha egy fiú vonzódik a...

Ciki ha egy fiú vonzódik a női ruhákhoz?

Figyelt kérdés
Mármint nem vagyok meleg meg nem vagyok biszexuális de valami miatt most 14 évesen elkezdtem próbálgatni nőverem ruháit főként a szoknyákat, bugyikat és harisnyákat. Ez nagyon ciki? Létszíves válaszoljatok és ha lehet ne gúnyoljatok a komentekben. Előre is köszi a válaszokt.
2011. dec. 2. 19:07
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Itt vannak a képek

[link]

[link]

[link]

[link]

Bocsi a minőségért!

2011. dec. 4. 06:53
 22/34 anonim ***** válasza:

Esetleg a válladon meg a kézfejeden látszódhat, hogy fiú vagy, de szerintem az összkép lányos.

Amúgy amennyit látni az arcodból, aranyos vagy.

És ez igazi haj?

Amúgy meg én biztosan beteg vagyok, de szerintem nagyon jól nézek ki női ruhákban, engem ez kicsit izgat. :)

2011. dec. 4. 12:04
 23/34 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazi haj csak paróka. Nem vagy beteg mert a képeken nem nagyon észrevehető, hogy fiú vagyok és ezért nem nagy gond ha izgulsz a képekre.
2011. dec. 4. 15:22
 24/34 anonim ***** válasza:

Bocsi, azt akartam írni, hogy jól nézeL ki.. Szóval nem én. Én lány vagyok.

Amúgy a Japánosat azért kérdeztem.. Mert nem tudom ismered e a jrockosokat, és ők sem különbek. Szoknyában, magassarkúban, toppokban járnak, kelnek. Sőt van olyan aki női tangát is hord.

2011. dec. 4. 15:42
 25/34 A kérdező kommentje:
És te mint lány mit gondolsz az ilyen fiúkról? Úgy értem ha a pasid csinálná tolerálnád neki? Cserélgetnétek ruhákat és kisminkelnéd?
2011. dec. 4. 16:36
 26/34 anonim ***** válasza:

Hát én még rajtad kívül nem ,,találkoztam" még ilyen fiúkkal (kivéve a japánokat).

Hát mondom, engem kicsit izgat az ilyen. Szóval ha a barátom ilyen lenne akkor nem ítélném el. Meg senkit sem. Ha megkérne, adnék neki ruhát. Sminkelés.. Nem igazán tudok, de végül is miért ne. :)

2011. dec. 4. 16:44
 27/34 A kérdező kommentje:

Itt volt egy komment amely azt taglalta, hogy meleg vagyok.

Csak hogy tisztázzuk az a meleg aki a vele azonos neműeket szereti. Tudtommal én a lányokat szeretem ( ezt bizonyítja előző kapcsolatom is ) . Tehát akkor mitől is lennék meleg?

2011. dec. 4. 19:34
 28/34 anonim válasza:

Szia!

Én osztom a japános lány beírásait. Nekem is bejönnek a lányos fiúk és mindenben támogatom is őket, így természetesen téged is.

Eredeti kérdésedre válaszolva, hogy ciki-e, amit csinálsz, azt több dologtól függ. Először is: eredendően semmi sem ciki, ami a magánéletedben játszódik, hacsak te nem találod annak. Tehát ha te szerinted nem rossz, amit csinálsz, akkor addig semmi baj sincs vele. Attól a ponttól viszont, hogy kitárulkozol a világnak, onnantól már nem csak magad ítélheted meg önmagad, hanem mások is véleményt nyilváníthatnak rólad. Ezek a vélemények lehetnek bunkók, látod, a kommentelők közül is többen lemelegeztek. Azonban amennyi ember, annyi vélemény. Látod, máris vannak legalább ketten, akiknek semmi bajuk sincs a viselkedéseddel. :) Ezeket csak azért mondom, mert ha te tényleg azon gondolkodol, hogy esetleg női ruhákban járj-kelj az utcákon és a nagyvilágban, akkor nagyon nagy eséllyel konfrontálódhatsz majd azokkal, akik ellenzik ezt a te életmódodat.

Nézd, te még nagyon fiatal vagy. 14 évesen az ember még javában keresi önmagát. Úgy látszik, a te keresésednek része a női ruhákba bújás. Ez természetesen csak az én véleményem, de szerintem várj még azzal, hogy teljes egészedben kitárulkozol a világnak, előbb magadban tisztázz dolgokat. Várd meg, amíg kialakul a személyiséged és magad is el tudod dönteni, hogy "ciki-e női ruhákat hordani". Hiszen gondolj bele, ha például ez csak egy átmeneti korszak az életedben, akkor később biztosan megbánnád, hogy sokakban végérvényesen transzvesztitaként lettél elkönyvelve.

Ha viszont úgy érzed, mégis minél hamarabb szeretnél választ kapni ezekre az öltözködős kételyeidre, akkor is százszor gondold meg, kinek és hogyan mondod el, mi bánt. Ebben a mai világban (főleg Magyarországon) nagyon sokan gyűlölettel fordulnak azok felé, akik akármiben is mások a "Megszokottól" és a "Normálistól".

Jó hosszúra sikeredett a mondanivalóm, de azért remélem, hasznosnak találtad.

Sok sikert és boldog életet kívánok!

Az offolókkal meg ne törődj! Haters gonna hate. ;)

2011. dec. 5. 00:14
 29/34 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. dec. 5. 14:38
 30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes POZITÍV kommentet!
2011. dec. 6. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!