Ciki ha egy fiú vonzódik a női ruhákhoz?
Én is vonzódok a női ruhákhoz. Azokban járok iskolába, és csomószor megdicsérnek. Szerintem próbáld meg nyugodtan! ;)
15L
lol,te tényleg hülye vagy
oda írta hogy : "15l"
ami annyit jelent hogy 15 éves és LÁNY,szóval ez teljesen hétköznapi látvány ha egy lány csinos,de ha te megjelennél így a suliba életed végéig halálra fognak cikizni
Szerintem sem cink. Az én párom is felveszi a harisnyáimat, néha egy-egy bugyimat is, mást viszont nem. Ő úgy van vele, h ez neki olyan, mintha egész nap ott lennék vele. Ha diszkréten csinál ilyet egy srác, az nem hinném, h cink.
Viszont, ha hivalkodni akarsz vele, kiteszed a dolgokat ország-világ elé, akkor az már gáz, és nem kell azon csodálkozni, ha az emberek többsége homárnak titulál.
(Sztem ez ugyanaz a sztori, mint a melegekkel: azok is, ha kijárnak felvonulgatni, akkor nem kell azon csodálkozni, h az emberek többségénél ellenszenvet, undort váltanak ki. Viszont a melegek többségéről(akik am meg is vetik a felvonulgatókat) a kutya meg nem mondja, h nem a nőket szereti. A te esetedben pedig simán fel tudsz úgy venni egy női bugyit, harisnyát stb, h senki sem tudja mi van rajtad.)
Rakjál, én mondok véleményt. :)
Egyébként ez az arcodtól is függ, mert van akinek alapból lányos arca van, főleg ha sminkeli magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!