Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha egy fiú vonzódik a...

Ciki ha egy fiú vonzódik a női ruhákhoz?

Figyelt kérdés
Mármint nem vagyok meleg meg nem vagyok biszexuális de valami miatt most 14 évesen elkezdtem próbálgatni nőverem ruháit főként a szoknyákat, bugyikat és harisnyákat. Ez nagyon ciki? Létszíves válaszoljatok és ha lehet ne gúnyoljatok a komentekben. Előre is köszi a válaszokt.
2011. dec. 2. 19:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ismerek pár transzvesztitát, sokan közülük házas emberek már. Csak szeretik ezeket a ruhákat. Van ilyen. Én nem tartom furcsának, mert szerintem az a gáz hogy a nőknek mindent lehet, az sem fura már ha ingben nyakkendővel járkálnak. Ha nekik lehet akkor a pasiknak is lehessen már.
2011. dec. 2. 20:50
 12/34 anonim ***** válasza:
Nem vagy véletlenül Japán? :)
2011. dec. 2. 20:58
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is vonzódok a női ruhákhoz. Azokban járok iskolába, és csomószor megdicsérnek. Szerintem próbáld meg nyugodtan! ;)

15L

2011. dec. 2. 23:22
 14/34 A kérdező kommentje:
És milyen szinten mész női ruhában iskolába? Úgy értem, hogy például csak egy női farmer vagy kompletten bugyi melltartó szoknya stb.
2011. dec. 3. 12:43
 15/34 anonim ***** válasza:
ez nagyon gáz
2011. dec. 3. 17:19
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

lol,te tényleg hülye vagy

oda írta hogy : "15l"

ami annyit jelent hogy 15 éves és LÁNY,szóval ez teljesen hétköznapi látvány ha egy lány csinos,de ha te megjelennél így a suliba életed végéig halálra fognak cikizni

2011. dec. 3. 17:39
 17/34 harisnyababee ***** válasza:

Szerintem sem cink. Az én párom is felveszi a harisnyáimat, néha egy-egy bugyimat is, mást viszont nem. Ő úgy van vele, h ez neki olyan, mintha egész nap ott lennék vele. Ha diszkréten csinál ilyet egy srác, az nem hinném, h cink.

Viszont, ha hivalkodni akarsz vele, kiteszed a dolgokat ország-világ elé, akkor az már gáz, és nem kell azon csodálkozni, ha az emberek többsége homárnak titulál.

(Sztem ez ugyanaz a sztori, mint a melegekkel: azok is, ha kijárnak felvonulgatni, akkor nem kell azon csodálkozni, h az emberek többségénél ellenszenvet, undort váltanak ki. Viszont a melegek többségéről(akik am meg is vetik a felvonulgatókat) a kutya meg nem mondja, h nem a nőket szereti. A te esetedben pedig simán fel tudsz úgy venni egy női bugyit, harisnyát stb, h senki sem tudja mi van rajtad.)

2011. dec. 3. 18:44
 18/34 A kérdező kommentje:
Ha beöltözök teljesen nőnek az észrevehető, hogy férfi vagyok? Rakok képet ha kell
2011. dec. 3. 19:17
 19/34 anonim ***** válasza:

Rakjál, én mondok véleményt. :)

Egyébként ez az arcodtól is függ, mert van akinek alapból lányos arca van, főleg ha sminkeli magát..

2011. dec. 3. 21:56
 20/34 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem simán meleg vagy...
2011. dec. 3. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!