Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz utcára a combfix?

Playgirl kérdése:

Gáz utcára a combfix?

Figyelt kérdés

[link]

Valami ilyesmi összeállításra gondoltam. Farmer rövidnadrág+combfix. Sima egyszerű kicsit vastagabb, mint az átlagos harisnyák, és van rajta egy egy szatén masni. Semmi csipke, semmi fodor :D Jah és igen... bőven kilátszik a nadrág alól...

2011. nov. 25. 10:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
nem gáz.
2011. nov. 25. 11:25
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
nem gáz, hanem röhejes. és neked ez komolyan tetszik? készülj rá, ha ebben lépsz ki az utcára, mindenki téged fog megbámulni.
2011. nov. 25. 11:56
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem ciki, szerintem nagyon jól néz ki csak agyon fogsz fagyni benne. Tuti a hólyaghurut!
2011. nov. 25. 12:11
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

nem vészes, én simán be szoktam vállalni. akinek nem tetszik, nem tetszik, nem az ő kedvéért öltözök így. :D

viszont ezt úgy 10 fokig jó csinálni, most tényleg csak egy garantált megfázás lenne a jutalmad. kivéve ha nonstop kocsi van a segged alatt, mert akkor mindegy. XD

2011. nov. 25. 12:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Télen gáz. Majd ha szemkidülledő hasgörcsökkel fogsz otthon dűlni, akkor majd meggondolod, hogy máskor van e kedved szexizni a hidegben.

27/n

2011. nov. 25. 13:10
 6/14 Baby Firefly ***** válasza:
69%
ha nem fázol benne akor jo :) szardle mit mondanak a elég bátor vagy hozzá akkor miért ne ? 14/L
2011. nov. 25. 13:18
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Egyrészt megfagysz, másrészt annak ellenére, hogy divat, meglehetősen illetlen. Hagyományosan nem illik a combfix tetejét mutogatni, ugyanis régen azt a k*rvák tették.
2011. nov. 25. 13:48
 8/14 A kérdező kommentje:
természetesen veszek alá átlátszó harisnyát, az azért sokat jelent :)
2011. nov. 25. 14:15
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Ha megnézitek ezeket a képeket, nem is igazán combfixek, inkább combzoknik. Nem ugyanaz. Nem értem mi bajotok vele, szerintem tud nagyon ízléses is lenni, ha valakinek az alakja megengedi. Érdekes módon csak Magyarországon k.rvázzák le ezt az öltözetet, a világban bármely fejlettebb országban körülnézel, teljesen elfogadott!
2011. nov. 25. 14:18
 10/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, szerintem azért egy nejlonharisnyát érdemes lenne felvenni alá!
2011. nov. 25. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!