Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vajon mi vehet rá egy lányt...

Vajon mi vehet rá egy lányt arra, hogy fagypont körüli/alatti időben miniszoknyát vegyen fel?

Figyelt kérdés
Ma is láttam két gyönyörű csajt olyan édes hosszú lábakkal, nem gyapjú, hanem átlátszó harisnyában, nem csizmában... Persze férfinak különösen vadító ez a jelenség, de érdekelne, hogy érzi magát ilyenkor a lány, és egyáltalán miért vesz fel ilyet ilyen hidegben.
2011. nov. 16. 23:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%

#10 ma 05:13

off: ha egyetemen végezted, akkor ezzel nem vitatkozom. csak a baj az hogy azokal az emberekkel is kell komunikálni.

annyit még, hogy a helyesírásba fölösleges belekötnöd, mert nem tartom sokra a magyar nyelvet, szerintem fő a megértés. ha az megvan minek a nyelv?

on:

az számít amit a munkával kapcsolatban leírtam. meg ez igaz magánéletre is, ha nem öltözöm fel csinosan, sokan le se sz*rnak, még ha egy nőiesebb darabot hordok, akkor érdekesmód mindenki kiváncsi a véleményemre...

2011. nov. 17. 19:53
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Annabell- ez nagyonnagyon igaz.
2011. nov. 17. 20:02
 23/27 anonim ***** válasza:
Azért már ne keverjük a fogalmakat. A nőies és csinos öltözködés nem azonos azzal, hogy télen is kint van a seggem. Az ilyen nők a munkahelyi, üzleti életben lehet, hogy kapnak némi figyelmet, hogy milyent, ugye nem kell részleteznem, mindenesetre nem a szakmai kompetenciájukra lesznek kíváncsiak.
2011. nov. 17. 20:19
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

01:05-nek: Természetesen jólesik, ha egy helyes pasi megnéz vagy látom, hogy tetszem neki, és amúgy én is szeretek nőiesen öltözni (de az évszaknak megfelelően, és a saját kényelmemre nagyobb tekintettel, mint mások ízlésére). Csak az a baj, hogy a visszajelzések nagy része nem a normális pasiktól jön (mert ők többnyire kulturáltak és nem tesznek megjegyzéseket vadidegen nőkre), hanem a beszólogatósaktól (a pókhasú kőműves „megb@sználak”-ja annyira nekem nem bók).

Az nem lop pici örömöt a napodba, ha egy amúgy jól kinéző, de télikabátos lány rád mosolyog vagy megköszöni, hogy előreengeded az ajtóban? Miért kell ehhez pic.sára vetkőzni?

2011. nov. 17. 21:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert

- kevésbé fázósak

- jobban szeretik a divatot, mint a meleget

- tetszeni akarnak maguknak

- tetszeni akarnak a pasiknak (mint pl. a kérdező :))

- kocsiból szálltak ki

- így érzik jól magukat

- stb.

Minden nő más indíték okán visel minit télen. Aki be akarja őket skatulyázni, hát én is beskatulyázom a beskatulyázókat: biztosan akik leluvnyáznak minden minis nőt, frigid, hideg tehenek, akiken egy csini miniszoknya úgy néz ki, mint kötözött sonkán a folpack Húsvétkor, és álllatira irigyek azokra a nőkre, akiket megnéznek az utcán.

Ha már általánosítunk kérem, akkor tessék, általánosítani mindenki tud :) De a VALÓDI válasz a kérdésre a felsorolás, amit írtam. Mindenki másért hord minit.

2011. nov. 18. 23:18
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

De most jut eszembe, olyan is van, aki bár nem kocsival jár, mégis melegen van!

Nekem is volt egy ilyen barátnőm régebben, meg is kérdeztem tőle, hogy nem fázik, hogy ilyen könnyen van mindig felöltözve, arra azonban nem gondoltam, hogy csak metrózik. Pár percre lakott a metrómegállótól, és a munkahelyünk is ugyanilyen közel volt az egyik állomáshoz, tehát miért is ne vett volna fel szoknyát, ha neki úgy tetszik.

2011. nov. 18. 23:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

VÉGRE KÉT NORMÁLIS EMBER!!!

Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mit hord.

2011. nov. 18. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!