Vajon mi vehet rá egy lányt arra, hogy fagypont körüli/alatti időben miniszoknyát vegyen fel?
"neki megéri, hogy ilyenkor is csorgatom a nyálam rá,"
Én 35 eves nő vagyok, de nem értek hozzá, hogy észrevegyem, ha neznek az utcán, vagy tetszem valakinek, soha nem is vettem észre.. Sőt, kifejezetten irritál, ha eszreveszem, elmenekulok. Szóval... :) Én ezt nem mondanam nyereségnek.
Szerintem az túlzás. Egy térd felett végződő ruha, hozzáillő kabáttal és csizmával csinosabb.
21L
Én is láttam jópár ilyet,mégha normális harisnyát vennének fel. De nem... Ezeket egykalap alá veszem a tapadó cicanadrágos,normálhosszúságú pólós lányokkal.... undorító
L
Nem arról van szó, hogy télen nem kell csinosnak lenni, v ilyesmi. Szerintem ez alapvetően értékrend kérdése.
Én is szeretek csinos lenni, ennek ellenére iszonyú fázós vagyok, könnyen felfázom stb. Így ilyenkor már fontosabb az egészségem és a jó közérzetem annál, minthogy csinos legyek, pedig nem vagyok se öreg, se konzervatív. És aki azt mondja, h úgy is lehet baromi jól kinézni, h nem fázol, az nem mond teljesen igazat. Csak egy példa: a szövetkabát nagyon jól néz ki, de átfúj rajta a szél, és gyakorlatilag béleletlen.
Szóval kétségtelen, h csinos a szoknya nejlonharisnyával meg a cicanadrág, meg a derekat nem takaró póló, de hogy fázik benne az illető, az egészen biztos.
Nyilván más az, mikor autóval közlekedik az ember és bruttó 5 percet tölt a szabadban, meg az is már, mikor buszozik/ vonatozik vki és húsz perceket- fél órákat kell kint ácsorogni meg sétálni. Ha autózhatnék, valószínűleg én is felvennék szoknyát ilyesmit.
Mégis miköze van akárkinek is ahoz h ki miben jár milyen időben?Igen énis ezek lányok táborát erősítem akik ilyenkor is képesek szoknyát felvenni.Hogy mért?Mert szeretem és mert nyilván nm vagyok olyan fázós.Senkinek semmi köze hozzá..Bezzeg ha a ti öltözködéseteket kritizálja vki akkor mingyárt megy a felháborodás.
Egy szoknya nőies,és jól mutat egy szép csizmával.Biztos azis benne van a pakliban h a férfiaknak tetszeni akarok,de az elsődleges szempont h én jól érzem magam így.
Én szeretek szoknyát hordani, igazából gyakrabban van rajtam, mint nadrág.
Persze hozzátartozik, hogy szerintem sokkal kényelmesebb felvenni 3 harisnyát a szoknya alá, mint csőnadrág alá akár 1-et is, ráadásul a harisnya évagy a magasderekú szoknya tökéletesen védi a derekamat, ami nem mondható el a nacikról. Manapság lehetetlen olyan nadrágot találni, ami nem ocsmány, de nem ér legalább 5 centivel köldök alá:/ És térdig érő szövetkabát, hosszú csizma szintén jól jön.
Nem azért öltözök így, mert agymosott vagyok, vagy hülye luvnya, hanem mert nekem ez tetszik
Mondjuk igaz, hogy tényleg vannak szó szerint forróvérű csajok, az egyik barátnőm is ilyen, télen nagy hidegben sincs rajta pulcsi, csak egy rövid vagy hosszúujjú, plusz egy normál kabát, semmi extra meleg bélés, és hasonlók.
És nem fázik egyáltalán úgy, hogy még sapka sincs rajta, sokszor sál és kesztyű sem. Nem akartam elhinni, de mondta, hogy fogjam meg a kezét, és tényleg jó meleg volt, nem fázott.
Nekem meg mindenem lefagyott jól bebugyolálva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!