Kockás miniszoknyát hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Jártam turikban, azt ajánlották, de nem találtam.
Elérhető áron kéne, valahol valaki látott ehhez hasonlót? [link]
2011. márc. 30. 11:03
1/4 anonim válasza:
Jeans Club-ban láttam egy csomót. Le is voltak értékelve. Hogy vannak-e még, nem tudom. De ilyen 2-3000 ft között mozgott az áruk.
2/4 anonim válasza:
Nekem van egy fekete-fehér piros varrással(alig látszik mondjuk..):D s/m. ha kell szólj..xd
3/4 anonim válasza:
[link] itt vegyesek de garantáltan nem jön veled szembe és csajosak is :)
4/4 anonim válasza:
Nézz körül még egy kicsit jobban turkálókban, tényleg tele van velük. Én gyakran járok, és szinte nincs olyan turkáló, ahol ne lenne, szépek is, de nekem nem állnak jól... Baross utcai vagy a másik kettő Ruhagaléria, de tele van a város ezekkel az angol turkálókkal is, a Jászainál van a Duna-part közelében egy, a Mechwart ligetnél is rögtön a 4-6-os vonalán a Mammut irányában... (Ha odamész, akár kifoghatsz egy csini meleg eladófiút is, aki mindenben segít neked és marhajófej :D) Tele van ilyen turkálókkal a város tulajdonképpen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!