Vajon mi vehet rá egy lányt arra, hogy fagypont körüli/alatti időben miniszoknyát vegyen fel?
Én máshogy fogom fel a dolgokat. Tudom, hogy azok a lányok pont nem lesznek itt és nem fognak válaszolni akik így öltözködnek. Egy biztos: miattunk pasik miatt teszik ezt. Nyilván ez rengeteg kellemetlenséggel jár, de én azt mondom, minden tisztelet megilleti őket, hogy még ilyenkor is megteszik ezt, pici örömöt lopva a napunkba.
Természetesen egy átlagos egészséges nőnek is jól esik, ha megnézik és kívánják a férfiak (egy bizonyos mértéken belül), ezeknek a nőknek valószínűleg még inkább szükségük van erre. Ezért nem hinném, hogy haragudni kellene rájuk. Én örülnék ha ilyen barátnőm lenne és természetesen én is próbálnám lebeszélni, de ha erősködne, hogy minden áron ezt akarja, mert neki megéri, hogy ilyenkor is csorgatom a nyálam rá, akkor ám legyen.
A "szerinted ez a válasz nem hasznos" linket pedig a jobb alsó sarokban találjátok meg, a pici piros lefele mutató kéz az. :)
én is néha így öltözöm.(szóval mégis van egy ilyen válaszoló)
mellesleg, ha agy átlagos lány, bármilyen kérdésre jó választ adna, és sokan tudják is ezt, mégse adnak neki lehetőséget arra sem hogy megszólaljon sokszor, ha van a teremben egy szép modell alakat nő is. mindenki tátott szájjal hallgatja a szebb nő, lehet gyengébb érveit, és ha csak jelét adja hogy felszólalna, már mindenki figyel. így nem könyű dolgozni..kell valami figyelemfelkeltés.
mellesleg én legfőkkép ( a fenti okot leszámítva) magamnak akarok tetszeni. bár az egészségem fontosabb, szóval a fent említett végletekig nem megyek el, de a szoknya télen dolgot vállalom.
nem mellesleg az első benyomást 3 másodperc alatt alkotják egy emberről, szóval aki szerint a külső nem számít, az olvasson pszichológiás/szociológiás/testbeszédes könyveket...
Szerintem csak az veszi fel, akit kényszerít a sricije...
Evvel a szemmel vizslatnam azt a lanyt, hogy ez lehetseges-e. Mással nem tudom magyarazni, hiszen abbol semmi nyeresege nincsen senkinek, ha megbetegszik, vesebeteg vagy meddő lesz, ellenben idegen ferfiak tavolrol nezik, és tetszik nekik.
"nem mellesleg az első benyomást 3 másodperc alatt alkotják egy emberről, szóval aki szerint a külső nem számít, az olvasson pszichológiás/szociológiás/testbeszédes könyveket..."
OFF
A pszichologiÁS, szociológiÁS könyvek csak falatkákat mutatnak a pszichológiából és szociológiából, és legtöbbször bulvárpszichológiának csúfolnám őket. Aki egyetemen végezte ezeket a szakokat, és nem csak pszichológiÁS könyveket olvasott, hanem magát a pszichológiát elsajátította, az tudja, hogy amit állítasz az első benyomásról, az csak a személyiségfejlődési skála alsó harmadán-negyedén álló emberekre igaz.
ON
Abból, hogy az első benyomás számít, és a hidegben jó benyomást teszel arra a nehany emberre, aki rád pillant a Ferenciek terén, mit nyersz? Szerintem semmit. Szóval ez nem magyarazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!