Kamaszok! Nektek kell benticipőd vinni a suliba? Ha igen, milyet visztek be?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy mit vigyek be, kíváncsi vagyok, ti mit visztek :)
16/l
2011. okt. 16. 18:52
11/17 anonim válasza:
Nem kellett általánosba és középiskolába sem. Csak tornacipő természetesen torna órára. A környéken nincs is ilyen iskola ahová kéne :)
18F
12/17 anonim válasza:
Nekünk kell, mert kicsi a suli, és szeretik a tanárok, ha tisztaság van. Jó, ez így nektek talán nem függ össze, de na. :D Nekem nincs kedvem még külön cipőt venni, így a tornacipőmet használom bentre.
13/17 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még ilyet olyat meg főleg nem,hogy kötelező a papucs.
Amúgy meg egy sima tornacipőt vinnék
14/17 anonim válasza:
én egy zárt papucsot vagy balerinát vinnék. esetleg sportcipőt.
15/17 anonim válasza:
Kérdező te hove jársz, melyik városba? Mert nekünk is kell pont ma mondta az igazgató hogy kell
16/17 A kérdező kommentje:
Miskolc, de sok más középiskola van, ahova kell.
2011. okt. 17. 19:06
17/17 anonim válasza:
Nekünk is kell. meleg időben azt mondom az utcaira hogy benti. Télen meg zokniban megyek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!