Kamaszok! Milyen kenceficét használtok? Pl tusfürdő, sampon, balzsam, hajpakolás, parfüm, testradír, dezodor. Stb?
Tusfürdő :D : Aveo cseresznyés
Hajsampon:Baba Barackos
Balzsam:Pantene Hair repair(vagy valmi ilyesmi ilyen fehér tubus,a teteje sötétkék a felirat barnás xDXD >< )
Hajpakolás:Ilyen padlizsános uborkás semmilyen márkájú,a Rossman-ban lehet kapni
Parfüm:Mel Merio,ésegy Avon-os epres test spary :D
Dezodor:Fa,és ilyen rózsaszín( nem Nutriskin),és Rexona (az az új ),mivel a Fa-sból már kevés van,azér használok 2-őt :D :D
Testradír:Még nem használok,de Majd Jövőhéten megyek a Rossmanba és veszek egy narancsos testradírt,amit múlthéten kinéztem magamnak :D :D
Aztán még használok hajolajat(semmilyen márkájú,hővédő krémet(hajvasalás miatt(ami Syoss).Minden az 1-ben arckrém (NIVEA-Pure Efeck(vagymi) All in 1.
Szerintem ennyi:D
jahh és 13/L =)
Axe click tusi
WU2 sampon
balea bőrradír
Axe Excite dezodor
14/f
semmilyen márkájú virág illatú sampon
sunsilk balzsam.
tusfürdőbe az adidas-t szeretem.
fujós sprébe is
dezodorba vagy adidas vagy garnier vagy fa
testápoló semilyen márkájú svájci.
az arcomra meg körömvirág krémet szoktam rakni ha ki van száradva.:)
Fa men spré, Lorin habfürdő :D (ez ilyen tescós kb.) Meg Schwarzkopf sampon. Nekem ennyiben ki is merül a kozmetika fogalma :D Ja meg szappan a legfőbb !
18f
Tusfürdő: Nivea-Angel star
Sampon: Garnier Fructis, Pantene, ami otthon van épp :D
Parfüm: Percieve ( AVON), Cat deluxe
Arcradiír:-valami Garnieres cucc
Dezodor- a Fa Galmour Collections darabjai. Mikor melyik vana boltban.
16/l
Tusfürdő: Faith in Nature aloe vera és ylang ylang olajas /nem valami ismert márka, kevés helyen kapható, de elvileg teljesen bio, és én nagyon szeretem, a bőröm azóta rendben van./
Sampon: Faith in Nature teafás.
Dezodor:Dove
Kézkrém: Dove
Testápoló:Babe nagyon száraz bőrre, bőrgyógyász javasolta.
Parfüm: Tezenis
Arckrém: nem használok valami nagyon sokszor, de Ziaja kakaóvajas.
Plusz mivel nagyon érzékeny a bőröm, valami fújós Aloe Vera izét használok, márkáját nem tudom, de segít.
Egyébként hajkencéim Schwarzkopf, sminkcuccoknál elég széles a paletta márka szempontjából.
Tusfördő : Adidas
Parfüm: One million
Dezodor: Adidas
Aftershave: Playboy
Még használok pattanások ellen ilyen clean and clear tonikot, és van egy dm-s korrektorom is , a súlyosabb bőrhibák elfedésére.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!