Melyik a legjobb dúsitó sampon? Vékonyszálú hajra
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 17:25
1/4 anonim válasza:
A Sunsilk (lila dobozos). De sajnos már kifutóban van, és nagyon nehéz találni.
2/4 anonim válasza:
Én most vettem professzionális fodrászboltba Kallos újdonságát, 360 ft volt a fél liter s meglepő, de ugyanaz van benne, mint a 4000 ft-osokban és nagyon jó.Majdnem minden kondicionálója is 250 ft-ba kerül és jó. Nagyon meglepődtem. Vettem tőle száraz bőrre való tusfürdőt is.
3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon vékonyszálú és ráadásul hosszú hajam van amit nagyon szeretnék dúsabbá varázsolni így már kb az összes piacon fellelhető dúsító sampont kipróbáltam és azt a következtetést szűrtem le hogy csodákat semmi nem művel. Van amitől pár óráig nem lapul le annyira de többet nem nagyon várhasz. Ami nekem viszonylag bejött, az az avon-os dúsító sampon. Ettől elég jó állagú lett a hajam viszont izomból hullani kezdett tőle. Amit most használok az a tony&guy hajtömegnövelő samponja és hajhabja és ez a kettő elég jól működik. Elég borsos az ára de szerintem jó, legalábbis jobb mint a többi amit kipróbáltam.
4/4 anonim válasza:
L’Oréal Paris Elséve hajtőemelő sampont
szerintem ez a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!