Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan sampon ami világosít...

Van olyan sampon ami világosítja kicsit a hajat? Ha igen, mi a neve?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Szőke hajra való sampon, illetve mosd meg a hajad, és hagyd, hogy a nap szárítsa meg. Nekem ezek mindig világosítják kicsit :)
2011. aug. 23. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem a szőke hajra gyártott sampon egyáltalán nem világosítja, pedig már egy éve azt használom:D sötét barna a hajam, még mindig.
2011. aug. 23. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Első vagyok.

Nekem eleve világosbarna/sötétszőke hajam van, lehet ezért válik be jobban :)

2011. aug. 23. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
A kamillatea, a méz, az olívaolaj mind világosítják a hajad. Én a garnier samponnál vettem észre,mintha világosabb lenne a hajam(sötétszőke vagyok),kamillát és mézet tartalmaz.
2011. aug. 23. 17:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.A fodrász sötétebbre festette a hajam,mint kértem,középbarna helyett sötétbarna festéket vett és most majdnem fekete. Ezért szeretném világosítani.
2011. aug. 23. 19:44
 6/7 haha92 válasza:

Habár már régi a kérdés, de az utókornak hasznos lehet :D...

Mivel, mindenki más hajtípussal rendelkezik, és nyilván való, a Haj színétöl függöen is különbözöen hathatnak az anyagok. Amiket idáig teszteltünk barátokkal és világositotta a különbözö haj típusokat:

- Tojás sampon (sötétebb barna hajból, közép barnáig világosodott)

- John Frieda Sheer Blonde Színvilágosító Sampon (és akár napi színten is használható a Müllerben kapható)

ezeken kívül:

- a nap (mondjuk ha strandon van az ember a clor is meg a nap is kiszívja a haj színét, én ezért szoktam világos szőke lenni nyáron télen pedig majdnem bebarnul)

- Citrom

- Méz

- Kamilla

- Szódabikarbóna

Mindenkinek ki kell próbálnia, mi hat a saját hajára!

2015. szept. 4. 16:20
 7/7 haha92 válasza:

Ez pedig állitólag vegyi festékkel kezelt hajon hat, de ezt nem próbáltuk ki, mert mi nem fessük a hajunk (csak természetesen :P :P)...

[link]

2015. szept. 4. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!