Mostanában mi a kamaszok/tinik között a keresettebb divatmárkák, stílusok fiúknak?
ha diszkó stílus akkor ed hardy elég menő, és k_rva drága :D
egyébként nem a márka a lényeg, nézz szét mindenki csíkosba jár kint meg ingben
rövidnadrágban pedig a kockás a divat most
de nehogy összerakd a kockás nadrágot meg a csíkos pólót :D
Zara,Pull and bear,Abercrombie....
kockás ing most nagyon divat
meg a fekete csőnaci+kalap <3 n pl imádom ezt egy fiún,csak itt MO-on még nem nagyon jött be..:(
Szia:)
Az én barátom eléggé követi a divatot.Most pl:nagyon divatba jöttek hogy a fiuk lány nadrágot vesznek ( cső nadrág ) pl aminek van egy kis ülepe de nem baj ha nincs.. szoval igy nöi csönaci fiuknak igy per pill kapos elöttem szolo jol mondja :) (kockás ing) :) Divatossabb bör kabat pl Bershkába lehet jo bőrkabatot venni 13-,18-,31 ezerért :) zaraba is nagyon jo cucok vanank ott meg kapsz olcsobban polot pl V-nyakut ami elegge divatba van a fiuknal (es ezt az egeszet feldobja egy jo kis keresztnyaklanc;):P
remelem segiettem keveset:)
csináld ezt:
C&A-s kalap
Bershkás kockás ing
fekete csőnadrág (nem az Extra-Skinny-féle, hanem a sima Skinny..vagyis nem az a nagyon tapadós csőnadrág mert az fiukon b*zisan hat..)
DC, vagy Vty, Converse cipő.
nekem ezek a pasik... oooh. :D *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!