Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mostanában mi a kamaszok/tinik...

Mostanában mi a kamaszok/tinik között a keresettebb divatmárkák, stílusok fiúknak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 03:23
 1/7 anonim válasza:

ha diszkó stílus akkor ed hardy elég menő, és k_rva drága :D

egyébként nem a márka a lényeg, nézz szét mindenki csíkosba jár kint meg ingben

rövidnadrágban pedig a kockás a divat most

de nehogy összerakd a kockás nadrágot meg a csíkos pólót :D

2009. júl. 23. 05:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Zara,Pull and bear,Abercrombie....

kockás ing most nagyon divat

meg a fekete csőnaci+kalap <3 n pl imádom ezt egy fiún,csak itt MO-on még nem nagyon jött be..:(

2009. júl. 25. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
a RETRO kockás nacik ugye az olyan jól néz ki egy srácon converse cipő de nem dorkoba akkor különféle tömegmárkák nike adidas puma (forever):D ed hardy se rossz de inkább sulicuccaim olyanok :P
2009. júl. 28. 14:43
 4/7 anonim válasza:

Szia:)

Az én barátom eléggé követi a divatot.Most pl:nagyon divatba jöttek hogy a fiuk lány nadrágot vesznek ( cső nadrág ) pl aminek van egy kis ülepe de nem baj ha nincs.. szoval igy nöi csönaci fiuknak igy per pill kapos elöttem szolo jol mondja :) (kockás ing) :) Divatossabb bör kabat pl Bershkába lehet jo bőrkabatot venni 13-,18-,31 ezerért :) zaraba is nagyon jo cucok vanank ott meg kapsz olcsobban polot pl V-nyakut ami elegge divatba van a fiuknal (es ezt az egeszet feldobja egy jo kis keresztnyaklanc;):P

remelem segiettem keveset:)

2009. okt. 31. 23:16
 5/7 anonim válasza:
üzletek: Retro,Zara,Bershka,pull and bear,H&H, Jeans Club,Pimkie,NewYorker
2010. júl. 27. 23:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Converse, DC, Billabong.. najo inkább boltot mondok: Bershka, New Yorker (ezek mindenképp..) ezek a cuccok nagyoon. még H&M, c&a
2010. szept. 25. 23:33
 7/7 anonim ***** válasza:

csináld ezt:

C&A-s kalap

Bershkás kockás ing

fekete csőnadrág (nem az Extra-Skinny-féle, hanem a sima Skinny..vagyis nem az a nagyon tapadós csőnadrág mert az fiukon b*zisan hat..)

DC, vagy Vty, Converse cipő.

nekem ezek a pasik... oooh. :D *.*

2010. szept. 25. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!