A világ melyik országában a legolcsóbbak a divatmárkák? (természetesen eredetiről van szó).
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 07:48
1/3 anonim válasza:
Mihez képest olcsó? Az angol átlagfizetéshez képest pl. Londonban nagyon olcsók a márkás ruhák. Szerbiában meg még a mi fizunkhoz képest is olcsók. Amúgy állítólag Belgiumban van a legtöbb hamis márkás ruha (pl. Adidas, Nike), de az ottani árakat nem ismerem.
2/3 anonim válasza:
Szia! én szerbiai vagyok és szoktunk Magyarországra menni vásárolni, de szerintem ott elég drága minden! itt nálunk olcsóbbak, csak ahol én lakom ez egy kisebb város, és nincs annyi üzlet, ezért szoktunk menni M.o-ra!
3/3 anonim válasza:
Szerintem Kínában. Ahol gyártják. Csak ne a boltokban próbáld (de lehet ott IS olcsóbb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!