Kamaszok! Nektek kell benticipőd vinni a suliba? Ha igen, milyet visztek be?
Én nem tudom, hogy mit vigyek be, kíváncsi vagyok, ti mit visztek :)
16/l
Szia, nekem hál' Istennek nem kell! :) 8 év szenvedés után a gimiben már nem kell cipöt váltani. :D Te is középiskolába jársz?
Amúgy ha itt kötelezö lenne, akkor valószinüleg egy csinosabb fajta zárt cipöt vinnék, vagy tornacipöt. :) 15/L
16 évesen furcsa lenne, ha még általánosba járnék :D Szóval igen, középiskolás vagyok.
Nálunk kell, eddig is kellett, de nem vittem. Most azt mondják, ellenőrizni fogják. Csak azt nem tudom, mit vigyek be.
Papucsra gondoltam, de azért megkérdezlek titeket is.
Ugyan mi a csoda gáz a papucsban ? Télen még jó, hogy zoknival veszem fel...
Na, a szánddél viszont tényleg gáz lenne zoknival :D
Amúgy köszi.
Nekünk tavaly kellett, idén nekünk még nem szólt az ofő, hogy kellene, úgy hogy mi nem viszünk, de más osztályokban már hordanak benticipőt. Nálunk is úgy volt, hogy ellenőrzik majd (ez tavaly), de az ofő b.szott is rá minden nap azt nézegetni. Én speciel kb 1 hónapig vittem benti cipőt, aztán később már nem. Volt 1-2 tanár, aki párszor leszólt miatta, de nem érdekelt.
Én tornacipőt vittem...
14/L 8.
Fúú emlékszem nálunk olyan volt, hogy kicsengettek óráról aztán meg rögtön pofáztak a tanárok meg az ügyeletesek, hogy menjünk ki az udvarra. Aztán meg ott kellett sietni, wc-re alig tudtunk menni, mert kizavartak minket onnan.
Aztán jött a becsengetés, menjünk be, gyorsan cipőváltás, de siessünk mert óra van.
És ezt játszuk el naponta vagy 7x.
Nem irigyellek, bár nem tudom nálatok mi szokás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!