Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kamaszok! Mi ez az új őrület?...

Kamaszok! Mi ez az új őrület? Csak nálunk van ez így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nálatok is gáz, ha valakinek fila táskája van? Nem értem mi ez az új sz@rság már megint. Annyira unatkoznak, hogy már nem tudnak mit kitalálni? -.-"

ilyen kiírásokat látok minden közösségi oldalon:

"Lány: Szeretlek!:$

Fiú: Én 100x jobban!

Lány: Tudod, hogy én mennyire szeretlek?

Fiú: Hmm!?

Lány: Számold meg az összes FILA táskát Magyarországon és szorozd be 2-vel!* :DD♥♥"

20 év múlva:

-Anya,hogy ismerted meg apát?

-Egyszerre nyúltunk egy Fila táskáért a tescoban. :DD

Lájk ha nincs fila táskád és büszjke vagy rá♥

és hasonlók.

Nem zavarna ha nekem nem ilyen táskám lenne. Szülinapomra kaptam és nagyon örültem/örülök neki. De már többször lehordtak miatta ilyen meg olyan köc$ögnek meg tömegribinek (olyanok is akikkel életembe egy szót sem váltottam -.-") Kezd nagyon zavarni. Ma is az egyik csaj a suliban: "Teljesen ki vagyok akadva, hogy mindenkinek ilyen márkájú táskája van." Nem nagyon érdekel mások véleménye csak kíváncsi vagyok, hogy mi ez az új őrület?

Köszi a válaszokat.

Amúgy az én tatyóm ilyen:

[link]

Nem értem mi a baj vele.

2011. szept. 12. 17:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
39%
Az a probléma, hogy minden 2. emberen Fila táska van, semmi egyéniség!
2011. szept. 12. 18:01
 2/24 anonim ***** válasza:
40%
Az hogy minden 2. ember ebben van, mivel a nagy üzletekben egy pár ezer forintos vásárlás után ingyen hozzádvágják.
2011. szept. 12. 18:01
 3/24 anonim ***** válasza:
78%
Azért az a pár ezer forint 30 ezer forint és 2000-8000-ig van a táskák ára :D
2011. szept. 12. 18:02
 4/24 anonim válasza:
96%
Sok a szánalmas divatmajom aki elvan szállva magától hogy Converse táskája meg nem tudom milyen ruhája van. Engem az se zavarna ha valaki szatyorba vinné a könyveit. Én magam sem hordok farmert és magasról sz@rom le az egész ruha, táska baromságot.
2011. szept. 12. 18:06
 5/24 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is ilyenem van, de már tegnap fontolgattam, hogy inkább a noname táskámat fogom használni, mert idegesít, hogy annyi emberen ez van és nem akarom, hogy divatpcsának nézzek ki :)
2011. szept. 12. 18:07
 6/24 anonim ***** válasza:
78%
Így van, elég gáz már, hogy le van értékelve (vagy valami akcióba pontokért adják) és minden 2. embernek van. Most tényleg boldog boldogtalan ezt veszi, nekem is van egy régi FILA-s edzőtáskám, de már nem is hordom. Ezzel az akcióval teljesen lejáratják a márkát.
2011. szept. 12. 18:07
 7/24 anonim ***** válasza:
2011. szept. 12. 18:10
 8/24 A kérdező kommentje:

De gyorsan válaszoltatok. Köszönöm szépen.

Am engem sem nagyon érdekel a divat, de jó lenne ha végre leállnának. Nekem tökéletesen jó az ilyen táska: nagy, kényelmes, fekete (ami azért jó mert nem koszolódik annyira)

2011. szept. 12. 18:10
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy lehet, hogy nem hülyeség:D

[link]

2011. szept. 12. 18:11
 10/24 anonim ***** válasza:
64%

az hogy tömegcucc lett:D

Már számolom a Fila táskákat az utcán :D Nem tudom, hogy terjedt el vagy mi ez :D De nagyon nagyok ezek a Fila-s viccek amiket leírtál :D csak az a baj az embereknek, hogy iylen hirtelen elterjedt:D vége lett a valóvilágnak kell keresni mást ami szórakoztatja az embert:D(am egy ilyen táska nem 4000-6000? az én táskám tuti olcsóbb :D úgyhogy )

14/L

14/L

2011. szept. 12. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!