Kamaszok! Mi ez az új őrület? Csak nálunk van ez így?
Sziasztok!
Nálatok is gáz, ha valakinek fila táskája van? Nem értem mi ez az új sz@rság már megint. Annyira unatkoznak, hogy már nem tudnak mit kitalálni? -.-"
ilyen kiírásokat látok minden közösségi oldalon:
"Lány: Szeretlek!:$
Fiú: Én 100x jobban!
Lány: Tudod, hogy én mennyire szeretlek?
Fiú: Hmm!?
Lány: Számold meg az összes FILA táskát Magyarországon és szorozd be 2-vel!* :DD♥♥"
20 év múlva:
-Anya,hogy ismerted meg apát?
-Egyszerre nyúltunk egy Fila táskáért a tescoban. :DD
Lájk ha nincs fila táskád és büszjke vagy rá♥
és hasonlók.
Nem zavarna ha nekem nem ilyen táskám lenne. Szülinapomra kaptam és nagyon örültem/örülök neki. De már többször lehordtak miatta ilyen meg olyan köc$ögnek meg tömegribinek (olyanok is akikkel életembe egy szót sem váltottam -.-") Kezd nagyon zavarni. Ma is az egyik csaj a suliban: "Teljesen ki vagyok akadva, hogy mindenkinek ilyen márkájú táskája van." Nem nagyon érdekel mások véleménye csak kíváncsi vagyok, hogy mi ez az új őrület?
Köszi a válaszokat.
Amúgy az én tatyóm ilyen:
Nem értem mi a baj vele.
De gyorsan válaszoltatok. Köszönöm szépen.
Am engem sem nagyon érdekel a divat, de jó lenne ha végre leállnának. Nekem tökéletesen jó az ilyen táska: nagy, kényelmes, fekete (ami azért jó mert nem koszolódik annyira)
Amúgy lehet, hogy nem hülyeség:D
az hogy tömegcucc lett:D
Már számolom a Fila táskákat az utcán :D Nem tudom, hogy terjedt el vagy mi ez :D De nagyon nagyok ezek a Fila-s viccek amiket leírtál :D csak az a baj az embereknek, hogy iylen hirtelen elterjedt:D vége lett a valóvilágnak kell keresni mást ami szórakoztatja az embert:D(am egy ilyen táska nem 4000-6000? az én táskám tuti olcsóbb :D úgyhogy )
14/L
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!