Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kamaszok! Mi ez az új őrület?...

Kamaszok! Mi ez az új őrület? Csak nálunk van ez így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nálatok is gáz, ha valakinek fila táskája van? Nem értem mi ez az új sz@rság már megint. Annyira unatkoznak, hogy már nem tudnak mit kitalálni? -.-"

ilyen kiírásokat látok minden közösségi oldalon:

"Lány: Szeretlek!:$

Fiú: Én 100x jobban!

Lány: Tudod, hogy én mennyire szeretlek?

Fiú: Hmm!?

Lány: Számold meg az összes FILA táskát Magyarországon és szorozd be 2-vel!* :DD♥♥"

20 év múlva:

-Anya,hogy ismerted meg apát?

-Egyszerre nyúltunk egy Fila táskáért a tescoban. :DD

Lájk ha nincs fila táskád és büszjke vagy rá♥

és hasonlók.

Nem zavarna ha nekem nem ilyen táskám lenne. Szülinapomra kaptam és nagyon örültem/örülök neki. De már többször lehordtak miatta ilyen meg olyan köc$ögnek meg tömegribinek (olyanok is akikkel életembe egy szót sem váltottam -.-") Kezd nagyon zavarni. Ma is az egyik csaj a suliban: "Teljesen ki vagyok akadva, hogy mindenkinek ilyen márkájú táskája van." Nem nagyon érdekel mások véleménye csak kíváncsi vagyok, hogy mi ez az új őrület?

Köszi a válaszokat.

Amúgy az én tatyóm ilyen:

[link]

Nem értem mi a baj vele.

2011. szept. 12. 17:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is van két fila táskám is. Convers táska/cipő mennyivel jobb? vagy pilótaszemcsi,ray ben?
2011. szept. 12. 20:43
 22/24 anonim ***** válasza:
45%
És még az utolsó is kezdi... egy szóval nem mondtam, hogy ezek a dolgok jobbak lennének.
2011. szept. 12. 20:44
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

Az egesszel nem kell foglalkozni. Ha teged nem zavar, akkor hasznald, ha zavar, akkor ne. Nyilvan, ha zavar, akkor kenyelmetlenul erezned magad egesz nap, ennyit nem er a dolog.

Mellesleg halkan jegyzem meg, hogy en 10 evvel ezelott kerultem egyetemre, spec nem bolcseszetre mentem, igy alig!!! lehetett converse-t latni barkin. Nekem akkor az volt a szenvedelyem, hobort, gyujtottem, mindenfele szinben, mintaban, borbol, szovetbol, kulfoldon sem tudtam ugy megmozdulni, hogy ne hozzak haza egyet.

Akkor en tenyleg ugy ereztem, hogy az a stilusom, nekem jelentese volt minden egyes converse-nek.

Mondjuk diplomaoszto utan leszoktam roluk, irodaban nem igazan toleraltak.

Most meg mit latok? Boldog boldogtalan 12-15 eves converse cipot hord, reggel 8 elott a Nyugatinal az egy fore eso converse cipo szama negyzetmeterenkent 4.

Oszinten: ez mi, ha nem tucat? Szerintem joval gyakoribb jelenseg, mint a fila taska.

2011. szept. 12. 21:17
 24/24 anonim válasza:

Sajnos az a baj(és nem csak az itteni kommentekben!), hogy sokaknak nem tiszta, mi az amire ma azt mondják : Tömegember - mert ez a kulcsválasz!

A tömegember ma meglehetősen negatív jelző!!! Kommersz, felületes, csak az anyagiaknak, külsőségeknek élő, modern kori világunktől túlpörgött - mindent akarok de máris - tipusú, emberileg nulla félidióták. A lényegük, hogy semmiben nem különlegesek, a tömeg - a birkaszellem - után mennek, csak a mának élnek, hajszolják a pénzt(mellékes, hogy egyébként mennyi pénzük van!)sok esetben érzelmileg, lelkileg silányak, nullák!

Kb: Erre értik ma azt, hogy tömegember.

Különleges ismertetőjegyeik :

Tehetősebb fajta tömegember : Devergo, Nike, iPhone, BMW, vagyéppen FILA, CONVERSE

Csóróbb fajta tömegember : Ugyanezek, csak óccsón bészerezve, meg régi bömös

Ennyi :D

2023. márc. 30. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!